Събития

Eventplus.bg събира на едно място всичко за организирането на събития

   
Eventplus.bg събира на едно място всичко за организирането на събития

Онлайн платформата Eventplus.bg събира на едно място всичко за организирането на събития в България. Тя предлага лесен избор на локация и удобно планиране на мероприятието. Поддържа голямо разнообразие от хотели с конферентни зали, самостоятелни зали, заведения, винарни, галерии, открити пространства. В нея вече има над 200 обекта от цялата страна.

„Навършихме 7 години и можем да се похвалим, че платформата се превърна в единствено и любимо място на планиращите събитие. В нея всеки може да потърси перфектното място за своето събитие напълно безплатно“, заяви пред TravelNews Ралица Иванова, основател и управител на Eventplus.bg.

По повод 7-мия рожден ден от платформата имат специално предложение към нови партньори. Тя предоставя уникална възможност за нови обекти като първите пет заявили интерес да се включат, имат възможност да се възползват от ексклузивното им предложение за безсрочно позициониране. Стандартната услуга предлага абономент за срок от 6 или 12 месеца. Може да заявите сега участие, за да се възползвате от офертата, като може да стартирате представянето си и на следващ етап, но в рамките на годината. За целта използвайте този промо код EX062024 за поръчка на ексклузивно предложение.

„Даваме решение за бърза и лесна връзка с всеки, който планира събитие, както и позициониране в Гугъл по кючовите думи, по които търсят организаторите на събития“, обясни Ралица Иванова. За участие в Eventplus.bg, избирайки ексклузивното предложение, се заплаща еднократна такса, като оставате завинаги позиционирани и видими пред вашите клиенти. Няма допълнителни такси и комисионни.

Хотелите си избират един от трите плана, правят поръчка и едновременно с това и регистрация. Качват текст, снимки и информация, а от платформата редактират и предлагат подобрения на текста. Оптимизират с важните ключови думи всеки линк поотделно и помагат на Google да ви индексира ограничено.
Един хотел например има представяне в категория „хотели“, след което залите и ресторантите му се представят в другите самостоятелни категории. Така попадат на повече ключови думи и търсения. От слайдера могат да изберат дали с една или повече зали да участват, което прави партньорската им програма супер гъвкава, съобразена с поставени цели и бюджет, подчерта Ралица Иванова. Според нея, ако искат може и само с една зала да се включат, но вече само като конкретно място за събитие.
За хотелите и местата за събития EventPlus.bg е от полза, защото e ефективен маркетингов и SEO инстумент. Предоставя възможност на планиращите събитието да се свържат с тях дали чрез директна форма за контакт, имейл, телефонно обаждане, или лесно да достъпят до официалния им сайт, социални мрежи. Директна навигация на местоположение и опция за споделяне на обратна връзка от клиенти.

Eventplus.bg улеснява търсенето като комбинира двата подхода - реклама с визуално представяне и резултати от търсене по критерии.

Позиционирана е на първа страница в топ резултатите при търсене с Google search по основните ключови думи за планиращите събития. Платформата привлича професионални организатори, корпоративни и индивидуални клиенти, които търсят бърз и лесен начин до подходящата локация и се интересуват от тенденциите в бранша, т.е. получават достъп до най-релевантната аудитория: фирми и хора, планиращи събитие. Също така дава допълнителни инструменти за комуникация с потенциални клиенти чрез публикуване на бизнес или туристически оферти.

„Нашите цели са да улесним всички участници в процеса, така че резултатът от усилията им да е добре организирано събитие, за кратко време и на най-добра цена. Колкото повече места за събития участват в платформата и специалното ни издание Events Guide, толкова по-лесно ще формираме т.нар. MICE предлагане в България. Ако страната ни се утвърди като дестинация за събитиен туризъм, печелим всички“, коментира Ралица Иванова.

Платформата издава и Events Guide Bulgaria - дигитално специализирано издание в полза развитието на събитийния туризъм в страната. Той e разработен с подкрепата на студенти и преподаватели от катедра „Туризъм“ на Великотърновския университет. Предстои да се публикуват още два броя от поредицата - Туристически район „Долината на Розите“ и Дунавски район.

Експертният екип на Eventplus.bg има над 15-годишен опит в организирането на тиймбилдинг формати, корпоративни обучения и тържества.
При необходимост консултират клиентите за избор на подходяща локация или съдействат за цялостната организация на събития.

Мирослав Иванов