Новини Хотели

Four Points by Sheraton Sunny Beach официално откри сезона

   
Four Points by Sheraton Sunny Beach официално откри сезона

Новият хотел Four Points by Sheraton Sunny Beach отбеляза началото на летния сезон и стъпването на марката в Слънчев бряг с изискано лятно парти. Four Points by Sheraton е част от групата Marriott International, който има глобално присъствие с над 300 хотела в 43 държави.

Четиризвездният хотел, който наскоро отвори врати за своите гости, може да се похвали с перфектна локация на първа линия, на метри от плажа и на крачка от летния живот, и развлеченията на Слънчев бряг. Той претърпя цялостна реновация през последната година и резултатът е впечатляващ – съвременен дизайн, елегантно обзаведени стаи, външен басейн, модерна фитнес зала с гледка към плажа, просторен основен ресторант Promenade, лоби бар, пул бар и спортен бар Bobby Mcgee’s, детски кът,  и още много удобства за перфектна морска почивка. Съвсем скоро се очаква да  заработят вътрешен басейн с полуолимпийски размери и нов СПА център, в проект е и мултифункционална конферетна зала с естествена светлина.

Four Points by Sheraton е концепция, създадена за модерните, независими пътешественици, които търсят качествено преживяване на интересно място, комфорт, съвременен стил и удобства в комбинация с  достъпни цени. Още едно сериозна предимство е програмата за лоялни гости Marriott Bonvoy, коята предлага изключителна стойност за своите членове - преференциални цени за настаняване, отстъпки в ресторанти и магазини,  натрупване на точки за безплатни нощувки, кобрандирани кредитни карти и разнообразие от атрактивни  бонуси.

На лятното парти по случай официалното откриване на хотела и началото на летния сезон присъстваха множество приятели, партньори, представители на туроператори, туристически и ивент агенции, корпоративни клиенти, светски личности, актьори, изпълнители и инфлуенсъри. Всички заедно споделиха радостта от новото начало, като имаха възможността да разгледат и да се възползват от услугите на хотела, да се насладят на специално подбраното фюжън меню в допълнение със знакови летни коктейли, отбрани вина и разхлаждащи напитки, приятна музика, атрактивни забавления и да отпразнуват този изключително важен за новооткрития хотел етап.

“Навлизането на Four Points by Sheraton, като част от Marriott бележи значителен етап в българската хотелиерска индустрия и е първият хотел част от марката с хотел на Българското Черномерие. В световен мащаб Marriott имат над 8600 хотела посвета, известни с изключителните си стандарти за комфорт, обслужване и качество. Вярваме, че с влизането на Four Points by Sheraton в България ще допринесем за привличането наповече туристи. Позовавайки се на стандартите на бранда и ангажиментът ни да предоставяме услуги на световно ниво, се надяваме да допринесем за позиционирането на България катоводеща дестинация за туристи, търсещи комфорт и качество. Това е нашият втори Four Points by Sheraton хотел в България след откриването на Four Points by Sheraton Bansko презизминалия зимен сезон. Освен това, се надяваме, със стандартите и обученията на Marriott да успеем да вдъхновим младите хора да се развиват в сектора и да допринесем за качествено ниво на обслужване”, сподели  Игор Руге, генерален мениджър нахотелите Four Points by Sheraton Bansko и Four Points by Sheraton Sunny Beach.

През настоящия летен сезон Four Points By Sheraton Sunny Beach ще работи до края на септември на база ВВ (нощувка със закуска) и HB (полупансион).