Еко Парк Hunter’s Beach - райското кътче в Шкорпиловци

   
Еко Парк Hunter’s Beach - райското кътче в Шкорпиловци

Морски бриз и ситен пясък под краката, безкрайни плажове, тихо и уютно място за почивка и релакс. Не, това не е някой екзотичен остров, а райското кътче на родното черноморие - Шкорпиловци. Там ще откриете и Еко Парк „Hunter’s Beach“. За всички, които обичат прохладата на гората и кристално чистите води на морето.

Само на 250 метра от плажната ивица, сгушен в дъбова гора, далеч от суетата ви очаква семейният Еко комплекс. На ваше разположение са апартаменти (с 2 и 3 спални), студия, а за по-капризните и мезонети, всички решени с елегантно обзавеждане и оборудвани с всичко необходимо за вашата безгрижна и комфортна почивка. Местата за настанява са разположени в 3 сгради на територията на комплекса, което дава допълнително пространство.

Ресторантът с места в градината и механата също ще се превърнат във вашето любимо място и ще ви пленят с разнообразие от прясно уловена риба, вкусна скара, приготвена от транжирано и смляно месо на място и по-специалната рецепта на Иван, който заедно със семейството си посрещат вече дълги години гостите на Еко парк „Hunter's Beach“ като свои приятели. А, да не забравим и селектираните и класни питиета. В ресторанта ще ви изненадат и с дивечови специалитети, за да е пълна идилията. Ако все пак ви доскучае на плажа може да се отпуснете с освежаващи напитки и вкусни предложения край открития басейн в комплекса, който разполага и със зона за децата.

Подарете си изключителна възможност за лятно блаженство на метри от най-големия плаж в България. Далеч от шума и суетата на претъпканите курорти по Черноморието, Еко паркът е идеалното място за всеки любител на непокътната природа и спокойствието, сгушен в зашеметяващото крайбрежие на Шкорпиловци, където Стара планина се среща с морето.

Курортът се намира само на 40 минути от Варна и 1 час от к.к. "Слънчев бряг". В Шкорпиловци ще откриете безкрайни възможности за спокойни разходки по девствените 16 километра пясъчни плажове на резервата Камчийски пясъци или в гората, до вълнуващи приключения с водни спортове в кристално чистите води на Черно море. Това място е известно и с подходящите условия за спортове като уинд и кайт сърфиране.

Резервирайте своето бягство сред природата и нека лятното Ви приключение започне!

Теодора Петрова