Хотели

Гранд хотел Свети Влас: Перфектното място за морски отдих

   
Гранд хотел Свети Влас: Перфектното място за морски отдих

С настъпването на лятото Свети Влас традиционно се превръща в много привлекателна дестинация за почитателите на слънцето и морето. Точно от тази част на Черноморието ни започва издигането на най-източните старопланински склонове, а гората и зеленината правят района още по-прятен за отдеих. Всичко това, в комбинация с красивата плажна ивица, кристално чистите води и обширните възможности за водни спортове е причина Свети Влас да бъде предпочитан избор сред българи и чужденци. В сърцето на тази райска дестинация се намира реновираният "Гранд хотел Свети Влас", който предлага едни от най-добрите условия за морска почивка на Българското Черноморие.

"Гранд хотел Свети Влас" е известен със своята луксозна атмосфера, уют и възможности за пълноценен релакс. След реновирането си преди летния сезон той вече предлага още по-високо ниво на обслужване и комфорт. С богатата си Ultra All Inclusive концепция хотелът е истинска перла, която дава денонощен достъп на гостите си до разнообразни ресторанти, барове и развлечения.

"Гранд хотел Свети Влас" редовно пуска промоционални оферти и дава възможност на гостите си да се възползват от преференциални цени за 24/7 Ultra all Inclusive настаняване.

Една от ключовите концепции е насочеността към активната почивка и здравословния начин на живот. Новият и подобрен фитнес център, един от най-големите по Южното Черноморие, предлага персонални тренировки с инструктори от веригата Pulse. Гостите имат достъп до индивидуални тренировъчни и хранителни планове, както и до уникалната програма Pulse Plus, която позволява онлайн тренировки за максимална гъвкавост.

За да допълни концепцията си за здравословен начин на живот, хотелът предлага и новата си програма Be Healthy. Тя включва разнообразие от уелнес услуги и възстановителни процедури в Pulse Health Center - специализираният клиничен център за отслабване, детокс и рестарт. В допълнение на гостите се предлагат енергизиращи напитки и витаминозни шотове, които са перфектно допълнение към всяка почивка през лятото. 

Дори да не търсите конкретно хранителен режим по време на почивка, хотелът гарантира, че във всеки от ресторантите могат да се открият ястия, приготвени от висококачествени продукти. Така дори по-високо калоричните предложения са здравословна и добра алтернатива по време на почивка, защото всяка допълнителна калория може да бъде изгорена в огромния панорамен фитнес на хотела.

Не може да говорим за "Гранд хотел Свети Влас" без да споменем впечатляващия СПА център. Той разполага с външна и вътрешна СПА зона, включваща акватоничен басейн, джакузи, термален басейн, сауни и парни бани. Интернационален екип от терапевти от о. Бали, Тайланд и Филипините предлага над 150 разнообразни СПА ритуала, които ще ви помогнат да се отпуснете и релаксирате напълно.

Хотелът предлага разнообразие от комбинирани пакети, които включват допълнителни услуги за по-разнообразно уелнес изживяване. Тези пакети са насочени към удовлетворяване на всички нужди на гостите, като предоставят възможности за активна почивка, здравословно хранене и релаксация.

Независимо дали търсите приключения или пълноценна почивка, "Гранд хотел Свети Влас" е идеалното място за вашето лятно бягство. С изключителното си местоположение на първа линия и висококачествените услуги, хотелът гарантира незабравимо изживяване за всеки гост.

"Гранд хотел Свети Влас" е не само еталон за качество на Българското Черноморие, но и място, където всеки гост може да се наслади на активна почивка, здравословен начин на живот и максимален релакс. Запазете своята стая и открийте защо този хотел е предпочитан избор за лятна ваканция.

Йоана Шомова