Новини Събития

Топ 3 продукта за плажа

   
Топ 3 продукта за плажа

Сигурно сте чували фразата, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Е, ако питате нас, няма нищо по-хубаво от един ден на плажа. Яркото слънце, шумът на вълните, които се разбиват в брега и мекият пясък между пръстите на краката ви, допринасят за усещането за щастие и пълен релакс. За всеки денят на плажа преминава по различен начин. Мъжете обичат да стоят на сянка и да се охлаждат на бара, децата строят пясъчни замъци или спорят за поредното „още малко“ във водата, а дамите искат да хващат тен, още тен и много тен.

И независимо каква е плажната ви рутина никой не обича да се прибира изгорял или слънчасал. Затова и най-важното за безоблачни откъм неволи дни е правилната защита. За щастие ние имаме в джоба си (добре де, в плажната си чанта) няколко продукта от любимите ни Lilly Drogerie, които са невероятни помощници на плажа, независимо какви са вашите любими семейни дейности.

Защитено и целунато от слънцето лице

Важно е да имате отделен продукт със SPF, специално предназначен за лицето. Въпреки че и двата вида SPF осигуряват основна защита срещу вредните UV лъчи, SPF за лице са специално разработени, за да отговорят на деликатните и разнообразни нужди на кожата на лицето, като често включват допълнителни ползи за грижата за кожата и по-леки текстури. Обожаваме VZK SUN Флуид за лице за контрол за омазняването SPF 50 заради високата му защита, леката и бързоабсорбираща се текстура и това, че контролира омазняването и придава матов завършек на кожата на лицето.

С дъх на шоколадов тен

Едно от най-хубавите неща след плажа е прекрасният ни тен, с който сме се сдобили и върху който всичките ни дрешки и аксесоари стоят много по-добре. За бърз и красив загар върху слънцезащитния лосион за тяло нанасяме любимеца ни – COCOSOLIS CHOCO Suntan & Body Натурално масло за бърз тен. Шоколадовият десерт за кожа с натурален състав е перфектен за постигане на бърз, наситен и дълготраен тен. Богатата му маслена текстура изглажда кожата и я прави копринено мека, като я предпазва от изсушаващите свойства на слънцето. Съдържа био масла и натурален Витамин Е.

Игри безкрай

Децата имат невероятна енергия на плажа, която често се питаме откъде ли черпят. Ако и вашите не се застояват под чадъра повече от една царевица или един сладолед време, то трябва да нанасяте и често да подновявате слънцезащитата. Разбира се, тя трябва да е адаптирана за детската кожа, точно като БОЧКО Слънцезащитен спрей лосион SPF30.

Харесваме много иновативната му, лесна за нанасяне спрей формула, която съдържа комплекс от филтри с висока защита срещу UVA и UVB лъчите. Специално разработен за най-палавите ръчички, той предпазва от слънчево изгаряне, благодарение на добавените пантенол и витамин Е, които овлажняват и подхранват нежната детска кожа.

Тези и други слънчеви приятелчета ще намерите в най-близката Lilly Drogerie, така че се убедете, че сте се отбили там, преди щастливо да поемете към плажа!