Новини Събития

Лятната програма в Приморско вече има и име - Прим фест

   
Лятната програма в Приморско вече има и име - Прим фест

Ако искате да си почивате на морето, същевременно да се забавлявате с различни активности, да посещавате кино, театри, музикални събития, то вашето място е Приморско. Кметът Иван Гайков и екипът му работеха денонощно от началото на мандата, за да го превърнат във фестивалното градче на Южното Черноморие. За краткото време те успяха да променят облика на общината с обновена инфраструктура. 

Приморско се превръща във фестивално градче това лято

Община Приморско заложи на съвсем нова концепция по отношение на лятната програма, за да предложи на всекиго по нещо. А от скоро тя си има и име – Прим фест. Първоначалната идея бе да се организират събития в дните от четвъртък до неделя, но виждаме, че администрацията на Иван Гайков е положила доста усилия и те не са само през уикендите, а всеки ден – от началото на юли до края на август.

Прим фест вече има и фейсбук страница, в която всеки ще може да следи актуалните новини. Там са публикувани всички мероприятия по дни и часове. Информацията ще се обновява от админите всеки ден, за да може местните и туристите да знаят как да си запълнят времето по време на почивката си. 

„Програмата ни предлага не само музикални събития, но и културни и спортни. В града ни ще гостуват театри, организираме арт работилници, детски дискотеки, рок, джаз и поп концерти. А на видеоекран ще бъдат излъчени и полуфиналите и финалът на Европейското първенство по футбол. Заложихме на съвсем нова концепция по отношение на лятната ни програма. И мисля, че се получи много добре. Заповядайте в Приморско! Прим фест е една от многото причини да посетите нашата община!“, каза пред Флагман.бг кметът Иван Гайков.