Новини Хотели

HYATT REGENCY SOFIA и HYATT REGENCY PRAVETS RESORT с нов генерален мениджър

   
HYATT REGENCY SOFIA и HYATT REGENCY PRAVETS RESORT с нов генерален мениджър

Атис захаранс е новият генерален мениджър на hyatt regency sofia и  hyatt regency pravets resort. 

Г-н захаранс има дългогодишна кариера в хотелиерския бизнес. той е заемал  позиции като  мениджър „храни и напитки“, директор „операции“ и генерален мениджър на хотели от международни хотелски вериги в различни страни в европа и централна азия.

 Г-н захаранс споделя: „изключително развълнуван съм да се присъединя към семейството на hyatt,известен с предоставянето на качествено обслужване и надминаване на очакванията на своите гости. нямам търпение да водя екипите на hyatt regency sofia и hyatt regency pravets resort, за да издигнем качеството на нашата услуга до следващото ниво. благодарен  съм на terra way investment group за доверието и тази невероятна възможност."

Като професионалист г-н захаранс е воден от желание за развитие, ефективност и креативност. той силно вярва, че само един напълно ангажиран екип може да осигури изключително обслужване и незабравими изживявания за всеки гост.

Когато не е на работа, г-н захаранс обича да бъде сред природата, като практикува катерене, бягане и каране на ски. тези занимания му помагат да презарежда, за да се връща обратно с нови сили и свежа перспектива.