Новини Хотели

Хотел Рила в Боровец ще прави театрални представления през лятото

   
Хотел Рила в Боровец ще прави театрални представления през лятото

Tази година юни постави началото на истинското лято - с типични за август горещини и с не по-малко горещи футболни емоции. С приповдигнато настроение и планове за вълнуващи ваканционни дни навлизаме в същинското лято - юли и август.

И този сезон екипът на хотел "Рила" в Боровец е подготвил множество разнообразни летни приключения на открито и закрито за всяка възраст. Новото в програмата на хотела са театралните представления, които ще поставят началото на нова традиция - театър на сцената на бална зала "Рила", в сърцето на планината.

Представленията стартират на 20 юли (събота) с "Чамкория" - прочутият моноспектакъл по едноименния роман на Милен Русков, с участието на Захари Бахаров, спечелил награда "Икар 2018" за главна мъжка роля. В края на август продължават с авторския концерт-спектакъл на Виктор Калев "Грамофонът". Този завладяващ моноспектакъл съчетава лични истории на актьора с музикални изпълнения, създавайки уникално сливане на театър и музика.

Добрата храна е важна част от всяко приятно изживяване, затова хотел "Рила", Боровец, продължава традиционните кулинарни уикенди, като това лято те ще са три вида - български, гръцки и уикенд на майстор-готвача. Забавленията, които съпътстват кулинарните уикенди, са надградени с нови активности. Тематични изпълнители и музика на живо, изцяло съобразени с всеки уикенд, ще гарантират доброто настроение. Новото и различно тази година е, че по време на уикенда на майстор-готвача менталистът Диян Костадинов ще "омагьоса" гостите с "умопомрачителни" трикове и изненади.

Лятната програма oтново включва скаутска програма за деца до 14-годишна възраст, музика на живо, винени дегустации, детско кино с пуканки, йога и много други. Детската скаутска програма е целодневна, за да могат родителите да се отдадат на разходка в гората, спа и релакс или на обогатената културна програма.

Всеки ден чрез игри децата ще учат полезни техники за оцеляване в планината, ще имат образователни разходки, игри и курсове, които ще ги научат как да разпъват палатка и други практически умения.

Специално намаление за "златната възраст" ще даде възможност на гостите над 60 години да се насладят на чистия въздух и зелената планина с разходки в боровата гора, да се забавляват с децата или внуците си в басейна, да се отпуснат с масаж или друга терапия в СПА центъра на хотела.

Това са само част от активностите и забавленията, които хотел "Рила", Боровец, предлага през лятото. На разположение на гостите са и традиционните възможности за пикник и събития, както частни, така и корпоративни, сред прохладата на боровата гора.

Специално през летните месеци гостите ще могат да се възползват и от късен чекаут до 16 часа в делничните дни и до 14 часа в петък, събота и неделя.

Не пропускайте възможността да превърнете лятната си ваканция или дълъг уикенд в едно незабравимо преживяване, което да помните дълго.