Хотели

Вижте най-добрия хотел в света

   
Вижте най-добрия хотел в света

Без значение дали обичате малки и уютни хотели в провинцията или се наслаждавате на големите хотели с огромни прозорци в небостъргач, изборът ви винаги е труден.

Причината е само една - има твърде много хотели. Благодарение на Travel + Leisure, повечето туристи могат да открият мнения за хотели в големите градове, любими острови и дори да открият правилното летище, където да кацнат. Направеното изследване включва повече от 186 хиляди пътуващи за настоящата календарна година.

Хотелската категория е една от много оспорваните, тъй като има предостатъчно мнения за стаи, сгради, локация, обслужване, цена и качество. Всеки респондент има право да посочи оценка за хотела, в който е отседнал.

Сред всички налични предложения по света, The Oberoi Rajvilas в Джайпур получава най-висока оценка - 99.79 от възможни 100 точки. Особен актив са плюшените стаи, безупречно поддържаните градини и местоположението до един от най-привлекателните хотели в Индия. Мнозина го описват като съвършен оазис.

Oberoi Rajvilas, Jaipur

На второ място може да бъде открит La Casa de la Playa в Плая дел Кармен. Бутиковият хотел разполага с 63 стаи и се крие в мексиканската джунгла до Карибско море. На трето място е Ritz-Carlton в Доха, който разполага с потапящи външни басейни с изглед към Арабския залив и ослепителен спа център. В топ 10 попадат тези хотели:

1.Oberoi Rajvilas, Джайпур, Индия

2. La Casa de la Playa, Мексико

3. The Ritz-Carlton, Доха, Катар

4. Park Hyatt Siem Reap, Камбоджа

5. Selman Marrakech, Мароко

6. Gran Hotel Mas d"en Bruno, Испания

7. Regent Хонконг

8. Pendry Newport Beach, Калифорния

9. Alma Resort, Виетнам

10. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, Малдиви