Новини Събития

Плаж Теополис предлага онлайн резервация на чадъри и шезлонги

   
Плаж Теополис предлага онлайн резервация на чадъри и шезлонги

Обзор, България – Този сезон, плаж Теополис въвежда дигитални чадъри и шезлонги, като предоставя възможност за предварителното им резервиране или заплащане чрез QR кодове, поставени на място. Това е първият плаж в България, който внедрява подобен вид иновативна система, която има за цел да отговори на нуждите на съвременните туристи. Посетителите вече могат да резервират своите места няколко дни по-рано или да сканират QR код на място за мигновено плащане.

Удобство и ползи за бизнеса

Интеграцията на резервационна система и QR кодове носи значителни предимства не само за крайния потребител, но и за бизнеса. Възможността за онлайн продажби 24/7, както и самото автоматизиране на процеса, освобождава човешки ресурс и позволява пренасочването му в други, по-оптимални дейности. Решението също така елиминира риска от грешки и дублажи на резервации, като проследява всички продажби в реално време. Всички плащания могат да бъдат извършени през банков терминал или през дигиталния портфейл на телефона – с Google Pay или Apple Pay.

Чрез иновативния си подход плаж Теополис не само гарантира удобство, прозрачност и безопастност за своите услуги, но и поставя един съществен въпрос пред останалите плажове и курорти на нашето Черноморие, а именно – Готови ли са да посрещнат младите, съвременни и технологично грамотни хора, които често не носят кеш в себе си и винаги биха предпочели да платят онлайн през телефона си?

Повече информация можете да намерите тук.