Новини Хотели

Морско лято в хотел Ривиера Бийч вместо градската жега

   
Морско лято в хотел Ривиера Бийч вместо градската жега

Петзвездният комплекс подарява на своите гости 41% отстъпка от редовната цена със специален пакет all inclusive - най-доброто предложение за сезон 2024 на българското черноморие.

Хотел Ривиера Бийч не е само почивка на крачка от брега, но и невероятна СПА ваканция – открит и закрит басейн с лечебна минерална вода, балнео център с богато разнообразие от лечебни и разкрасителни процедури, сауна с предварителна резервация,тенис корт, безплатно ползване на чадър, два шезлонга и кърпи на плажа или басейните.

За децата, които са най-важните гости за ваканционния клуб Ривиера, се грижи екип от професионални аниматори. С изключително въображение те са приготвили специална програма с много спортни активности и интересни игри за всички възрасти. Комплекс Ривиера Бийч разполага и с детски открит басейн с минерална вода, клуб (4 г.-12 г.), площадки за игра, фитнес, тенис на маса. Безжичният интернет в целия хотел гарантира бърза и непрекъсната връзка с приятели и роднини, за споделяне на лятната емоция. 

Специалната оферта „Лятна ваканция на брега на морето в петзвезден хотел Ривиера Бийч“, която е валидна до 31.07.2024 включително е, атрактивен подарък за специални хора - роднини и приятели. Минималният престой за all inclusive промо пакета с 41% отстъпка е: 3 нощувки в периода 01.07.-14.07; 4 нощувки в периода 15.07 – 10.09; 2 нощувки в периода 11.09 – 30.09.2024. Разбира се, за деца до 2 години настаняването е безплатно.

В двойна стая в Ривиера Бийч могат да се настанят 2 деца, ако едното е под 4, а второто не е навършило 12 - тогава последното доплаща 25% от цената на легло на възрастен. Допълнителните намаления включват: В апартамент при настаняване 2-ма възрастни и 2 деца, първото е безплатно, а за второто се доплаща 25% от цената на леглото на възрастен. Възрастен, настанен на допълнително легло, заплаща 70% от цената на редовно легло. Изберете незабравима почивка в Ривиера Бийч и заплатете 50% до 5 работни дни след получаване на офертата, а останалите 50% най-късно 14 дни преди настаняване. Възможност за безплатно анулиране 14 дни преди настаняване.

Резервирайте Вашия пакет „Ваканция в хотел Ривиера Бийч с 41% отстъпка“ онлайн, на телефони 052 / 386 707 и 052/386706 или на електронна поща: [email protected]