Оферти

Белград - Градът,който никога не спи със възможност за посещение на Нови Сад и Сремски Карловци

   
Белград - Градът,който никога не спи със възможност за посещение на Нови Сад и Сремски Карловци

Програма

1 ден
Отпътуване в 05:00ч от София по маршрут Калотина - Ниш - Белград. Пристигане в Белград и настаняване в хотела. Пешеходна разходка в сръбската столица с местен екскурзовод: Площадът на Републиката, пешеходната улица "Княз Михайло", крепостта "Калемегдан". Свободно време. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или по желание и с доплащане, екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад. Посещение на Сремски Карловци - един от основните културни центрове на сърбите, известен с винарните си. Пешеходна разходка и свободно време в Нови Сад - вторият по големина град в Сърбия. Връщане в Белград. Следобед свободно време или по желание и с доплащане и с предварителна заявка - разходка с корабче по Сава и Дунав (при подходящи метеорологични условия). По желание и с доплащане и с предварителна заявка - вечеря в традиционен сръбски ресторант на бохемската улица "Скадарска". Нощувка.

3 ден
Закуска. Посещение на най-големият православен храм в света - "Св. Сава". Отпътуване за Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на освобождението; Нишката крепост; пешеходната улица "Обреновичева"; Казанджийското сокаче. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

За повече информация вижте ТУК.