Новини Хотели

Хотелската група Zeus взе престижно гръцко отличие

   
Хотелската група Zeus взе престижно гръцко отличие

Zeus International City Seasons Hotels, част от групата Zeus International Hotels & Resorts, беше отличен като „ГРЪЦКИ БИЗНЕС ШАМПИОН“ на тазгодишните награди „ЛИДЕРИ НА ГРЪЦКАТА ИКОНОМИКА“.
 
Събитието, организирано от Direction Business Network под егидата на Министерството на развитието, се проведе в Golf Prive в Глифада, където беше признат приносът на компанията за растежа на местната икономика.
Тази награда се основава на изключителните финансови резултати на компанията за 2022 г. която регистрира впечатляващо увеличение от 266,52% спрямо 2021 г.
Това престижно признание отразява непрекъснатите усилия на екипа за предоставяне на висококачествени услуги на клиентите и постигане на стратегическите цели. Харис Сиганос, основател и главен изпълнителен директор на Zeus International Hotels & Resorts, заяви:
„Тази награда е доказателство за нашата стратегия и усилията на всички членове на нашия екип, които ежедневно допринасят за успеха на компанията. Нашият ангажимент за предоставяне на висококачествени услуги и нашият динамичен растеж са крайъгълните камъни на успеха. Това признание е доказателство на нашата отдаденост на върховите постижения и иновациите в сектора на туризма и хотелиерството и допринася за развитието и просперитета на гръцката икономика. Ние се ангажираме да продължим със същия плам и отдаденост, инвестирайки в качеството и иновациите за по-нататъшното развитие на компанията”.
Групата Zeus International разполага с над 4000 стаи в уникални дестинации в Средиземноморието и Източна Европа, създава автентични изживявания за всеки тип пътник. От Крит и Халкидики до Милано, Никозия и Букурещ, той предлага незабравими възможности с акцент върху комфорта, насладата, качеството и благополучието – основни принципи на „Изживяването на Zeus“.
Вдъхновена от историята на всяко място, групата Zeus International насърчава автентичното гръцко гостоприемство в мечтани места за настаняване, както в рамките на града, така и извън него. От 2014 г. групата пое дейността, управлението и развитието на туристически проекти и луксозни места за настаняване, печелейки награди и признание като водеща туристическа група в гръцката икономика.
Сред забележителните партньорства е сътрудничеството с Wyndham, най-голямата хотелска верига в света. Освен това Zeus International предоставя консултантски услуги за взискателни проекти както в Гърция, така и в чужбина.
Мирослав Иванов