Новини Събития

Панорамна площадка Три планини в Пампорово е перфектното място за лов на залези

   
Панорамна площадка Три планини в Пампорово е перфектното място за лов на залези

Съвсем близо до емблематичната кула Снежанка се намира наблюдателницата “Три планини“, която е любимо място на туристите в Пампорово за наслаждаване на впечатляващо красиви гледки.

От панорамната площадка се виждат в цялост планинските масиви на Родопите, Рила и Пирин – удивително красива панорама, особено при изгрев и залез!

В Пампорово те очакват много забавления за теб и цялото семейство! За децата, а и за възрастните, се предлагат различни атракции в Приключенски парк Язовира, който е прекрасна дестинация за бягство от горещините в прохладата на планината.

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето Пампорово, който е климатолечебен курорт, подходящ за възстановяване и укрепване на имунната система, предлага интересни програми, свързани с движение, „горско къпане“ и бягство сред красотата и свежестта на природата.

Чистият въздух, богат на отрицателни йони и фитонциди (естествени антибиотици, отделящи се при цъфтенето на боровете и другите горски растения), със своя силно изразен оздравителен ефект, все повече е акцент в летните програми на Пампорово.

Засиленият интерес към планината и необходимостта от близост с природата, както и необичайно топлите лета в градовете, пораждат необходимост от разработване на нови специфични здравни програми.

Предвид даденостите и съоръженията, с които разполага СПА центъра на хотел Перелик 5*, включително и наличието на специфични апарати, зали, голям фитнес салон и басейн с полуолимпийски размери, бяха разработени и започват да се предлагат програми за белодробна профилактика,  програми за антистрес и детокс, за възстановяване след травми, както и програми за борба със затлъстяването, диабета и други метаболитни заболявания.

За първи път се предлага и програма за влизане във форма (Get fit), която е насочена към хората между 16 и 45 години, които искат да подобрят формата си, да избягат от застоялия начин на живот и да започнат да се хранят правилно и природосъобразно.

За семействата с деца и активните хора пет-звездният хотел Перелик, започва да предлага и пакети с  горски преходи, дихателни упражнения, стречинг, танци, водна гимнастика, СПА, обновен детски център, анимация за деца – включваща забавни игри на открито и закрито, рисуване на камъни, направа на свещи, детски дискотеки и кино.

Летният сезон в Пампорово върви с пълна сила, като всеки ден без почивка работят Велопарк Пампорово, лифтове от Туристически център Пампорово до Студенец и от Студенец до връх Снежанка, както и атракционите в курорта.

През цялото лято в Пампорово се предлагат много добри оферти за настаняване, като в момента е активна лимитирана ексклузивна оферта на хотел Перелик 5* с включени нощувка със закуска и СПА + анимация за деца и възрастни, и бонус: при закупуване на 2 нощувки – получавате 3, при резервация на 3 нощувки получавате 5, а при 4 платени нощувки получавате 7./ smolyaninfo,com