Събития

eMAG пуска Sports Shop – нова онлайн дестинация за любителите на спорта, живота на открито и пътуванията

   
eMAG пуска Sports Shop – нова онлайн дестинация за любителите на спорта, живота на открито и пътуванията

eMAG обяви стартирането на Sports Shop, нов „магазин в магазина” на платформата, посветен на всички, които обичат спорта и дейностите на открито. С предложения за над 90 000 продукта, покриващи широка гама от спортове, артикули за пътуване и различни занимания на открито, Sports Shop е насочен както към професионални, така и към любители спортисти.

През 2023 г. клиентите на eMAG са поръчали над 110 000 продукта от категориите, включени в новия Sports Shop.

„Представяйки Sports Shop, ние приветстваме клиенти, за които физическата активност и пътуването са неразделна част от начина им на живот. Сега те могат да намерят продуктите, които търсят, много по-лесно и бързо и да използват спечеленото време, за да практикуват всяка форма на физическа активност, която им допада. Клиентите са свикнали да намират това, от което имат нужда в eMAG – от стоки за масови спортове, като бягане или туризъм в планината, до продукти за по-нишови спортове като конна езда или яхтинг“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

Миналата година повечето поръчки за спортни и туристически артикули от eMAG са направени от София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Стара Загора, Пазарджик, Велико Търново и Русе.

През първите шест месеца на тази година средната стойност на поръчка от категориите, включени в Sports Shop, е 115 лв.

Категории продукти, включени в Sports Shop, с най-голям ръст на продажбите през първите шест месеца на 2024 г.:

Чанти за пътуване

Аксесоари за куфари

Аксесоари за велосипеди

Продукти за отборни спортове

Продукти за спорт на открито

Къмпинг

Спортни аксесоари

Фитнес аксесоари

За редица продукти в новия „магазин в магазина” на eMAG клиентите могат да се възползват от безплатна доставка с абонаментната услуга Genius, която спестява време и пари и им позволява да се наслаждават на любимите си хобита, докато пазаруват онлайн. Те също така имат на разположение препоръките на виртуален асистент, който филтрира продуктите според различни персонализирани характеристики. Само с няколко кликвания, след избор на критерии, платформата показва списък с продукти, които най-добре отговарят на личните предпочитания и нужди.

eMAG Sports Shop е най-новото допълнение към вече популярните специални магазини на платформата – BabyShop, Hair&MakeupShop, PetShop и GardenShop.

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg