Събития

SOLAR Summer се завърна на Какао бийч да отбележи 20 години

   

Dubfire е любимец на българската публика
  Мирослав Иванов, Слънчев бряг

Фестивалът SOLAR Summer се завърна на Какао бийч в Слънчев бряг да отбележи своето начало преди 20 години. Той се организира от YALTA CLUB на самия плаж, който събра хиляди парти привърженици на електронната музика и продължи до 8 часа сутринта.
Феновете бяха подгряти от младата и красива диджейка Nadia Boulif, популярна със 'sunset' партитата си в Ибиса и Барселона. Тя е за първи път сред българска публика. След нея на сцената се качи английският хаус корифей Richy Ahmed, желан артист в световноизвестни парти-концепции като Music On и Elrow.
Феновете се насладиха и на микса на един от любимците на ценителите на електронната музика у нас - техновиртуозът Dubfire.
Любителите на изгрева по време на SOLAR Summer си го припомниха за първи път от няколкото години под звуците на сета на винаги безгрешния американски пионер Victor Calderone.
Артистите са впечатлени и по-скоро влюбени в българската публика. Има емоция и магнетизъм, които витаят на събитията на Solar. Те го усещат и с удоволствие се връщат обратно. Една от причините, е че българите обожават да остават до сутринта, дори и след изгрева на слънцето. Просто си слагат слънчевите очила и не искат да си тръгват!
 
 
На 6 август 2004 г. Hernán Cattáneo постави начало на серията легендарни събития на емблематичния плаж под шапката на летния парти-фестивал SOLAR Summer. За феновете това бе емоция, несравнима за времето си, преживяване, градило партикултурата на България и създало незабравими спомени на хиляди почитатели на електронната музика. Фестивалът привлича и хиляди чужди туристи в страната.
 
Мирослав Иванов, Слънчев бряг