Транспорт

Wizz Air възобновява полетите си от София до Тел Авив

   
Wizz Air възобновява полетите си от София до Тел Авив

Wizz Air, най-устойчиватаавиокомпания в света*, днес обяви, че възобновява полетите си по маршрута София – Тел Авив от 11 август2024 г. Билетите са вече в продажба на www.wizzair.comи в мобилното приложение на авиокомпанията, като цените започват от 81,99 лв*.

Маршрут

Дни

Започва от

Цени*

София – Тел Авив

Вторник, сряда, четвъртък и неделя

11 август 2024 г.

81.99 лв.*

 

Поради влошаващата се ситуация в региона, Wizz Air временно спря полетите си до Израел и Йордания до 5 август включително. 

За причиненото неудобство, авиокомпанията предлага на засегнатите пътницивъзстановяване на 120% от сумата в WIZZ кредити, пълно възстановяване на сумата в първоначалната форма на плащане или възможност за безплатна промяна на резервацията. Пътниците, които са направили резервация чрез онлайн туристическа агенция или друга трета страна, трябва да се свържат с тях, за да получат възстановяване на сумата или да направят нова резервация за друг полет.

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 и 2023.

**Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ.

За Wizz Air                                                                                       

Wizz Air, най-устойчивата авиокомпания в света*, разполага с флотилия от 221 самолета Airbus A320 и A321. Eкип от всеотдайни професионалисти в областта на авиацията предлага превъзходно обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор на 62 милиона пътници в периода април 2023 – март 2024 г. (FY24). Wizz Air е регистрирана на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. 

Наскоро авиокомпанията бе обявена за една от петте най-безопасни нискотарифни авиокомпании в света от airlineratings.com, единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, както и за авиокомпания на годината от Air Transport World през 2020 г. и от Air Transport Awards през 2019 и 2023 г. Wizz Air е призната и за „Най-устойчива нискотарифна авиокомпания“ от World Finance Sustainability Awards през 2022 г., 2023 г. и 2024 г., както и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence през 2022 г. и 2023 г.