Турагенции

Бохемия пуска разнообразни програми в Дубай

   

Дубай е харесвана дестинация от българите
  Бохемия

Дубай, бляскавият метрополис на Обединените арабски емирства, продължава да очарова и изненадва посетителите си със своето динамично развитие и изключителни туристически предложения. През есента на 2024 г. това ще бъде перфектната дестинация за българите, които търсят комбинация от лукс, приключения и културни преживявания.

Със своите впечатляващи небостъргачи, шикозни плажове и луксозни търговски центрове, този град предлага безкрайни възможности за развлечение и релаксация. В допълнение, умерените температури през есента правят разглеждането на забележителности като Бурдж Халифа, Дубайския мол и историческия квартал Ал Фахиди още по-приятно. Освен това е идеалното време за плаж, така че това е перфектната морска дестинация, с която да задържите по-дълго лятото. И за да може всеки турист да планира най-добрата почивка, от “Бохемия” са се погрижили да осигурят десетки удобни дати за пътуване до мегаполиса.

Сега е и отличен момент

да запазите почивката си в Дубай, тъй като туроператорът е пуснал промоционални цени за всичките си програми в града. Цените започват от 1119 лв. и включват самолетен билет с включени летищни такси, посрещане на летището и обслужване на български език по време на целия престой, трансфер летище - хотел - летище, избрания брой нощувки и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 евро на застрахователна компания "Евроинс".

В зависимост от избрания пакет цени включват и други удобства. Например туроператорът предлага програма с нощувки както в Дубай, така и в Абу Даби, с включено посещение на бялата джамия "Шейх Зайед" и новия президентски дворец Qasr Al Watan. Разнообразието от програми и комбинации дава безкрайни възможности за максимално персонализиране на всяко пътуване до Дубай.

Освен много нови програми, “Бохемия” са добавили за предстоящия сезон и много хотели. Туроператорът работи със съвсем нови хотели, включително и на Palm Jumeirah. Туристите могат да избират между супер луксозни комплекси и по-бюдженти опции. Но нека не забравяме - всички хотели в Дубай са на много високо ниво и дори опциите с 4 звезди са повече от страхотни.

Като официален партньор на Туристическия борд на Дубай, туроператорът има достъп до топ атракциите в региона. Колаборацията създава много възможности за туристите на “Бохемия” да опознаят града по автентичен и неподправен начин.

Една от най-предпочитаните

туристически програми

на туроператора е обиколката на модерен Дубай. По време на този тур групите ще се запознаят с богатите и разнообразни традиции, историята на емирството, новите проекти, както и с любопитни факти от живота на местното население. Всеки посетител на града има уникалната възможност да усети неповторимото съчетание между древното и модерното в този рай сред пустинята.

Програмата започва с един от мегапроектите на емирството - кварталът Jumeirah Beach Residence (JBR), намиращ се в новата част на града. Тук ще има време за снимки на Dubai Marina - яхтеното пристанище заобиколено от едни от най-високите небостъргачи в света, в които има жилища, фирмени офиси и хотели. Ще може да се разгледа и изкуственият палмов остров Palm Jumeirah, където се намира приказният 5-звезден хотел „Атлантис“ и една от най-впечатляващите панорамни площадки на 240 м височина - The View At The Palm. От тази година “Бохемия” е включила билета за панорамната площадка към пакетната си цена. От там се разкрива уникална гледка към острова Palm Jumeirah, както и към небостъргачите на града.

Екскурзията ще завърши в търговския център Dubai Mall. В него има повече от 1200 магазина, аквариум и закрита ледена пързалка. Вътре може да се намерят магазини на най-известните модни марки в света, разнообразие от заведения за хранене, различни атракции, а за децата - множество детски кътове, ледена пързалка и огромен аквариум с морска зоологическа градина.

Танцуващите фонтани –

един от символите на Дубай - се намират именно в задния двор на Mall of Dubai, така че тази екскурзия е идеалният повод да се види невероятният воден спектакъл. Това е най-големият в света музикален фонтан със собствена хореография. Фонтанът е осветен от 6600 светлини и 25 цветни прожектора, дължината му е 275 м и изхвърля вода на височина 152,4 м във въздуха в синхрон с класическа, арабска и световна музика. Представленията са на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.

Туристите на “Бохемия” ще могат да се запишат и за посещение на иконичния небостъргач „Бурж Халифа“, който със своите 828 метра е най-високата сграда в света. В него се намират множество офиси, 900 частни жилища, хотел „Армани“, открита площадка за наблюдение на 124-ти етаж и 125-ти етаж, а наблюдателната площадка „At The Top SKY“ на 148-ми етаж е най-новото допълнение в комплекса.

Друг популярен избор

сред туристите е посещението на Магическите градини, омайващи със своята красота и разнообразие. Градините са вписани в Книгата на Гинес за най-дълга стена от цветя. Тук ще имате възможност да видите на едно място повече от 45 млн. цветя.

Една от най-впечатляващите атракции в Дубай категорично е Global Village. Това е уникална и мащабна развлекателна и културна дестинация, която привлича милиони посетители всяка година. Разположен на обширна площ, този тематичен парк предлага неповторимо изживяване, съчетаващо културите и традициите на различни страни от цял свят.

В Global Village

можете да се насладите на автентична храна от различни кътчета на света, да разгледате тематични павилиони, представящи уникалните занаяти и продукти на различни нации, и да се насладите на разнообразни културни представления, музикални концерти и танцови изпълнения. Всяка година паркът предлага нови и вълнуващи атракции, включително увеселителни паркове с адреналинови влакчета и въртележки, както и специални събития и фестивали, които подчертават многообразието и богатството на световната култура.

Всички тези уникални места правят Дубай страхотна дестинация както за семейна почивка, така и за романтично бягство. А с програмите на “Бохемия”, клиентите получават отлично екскурзоводско обслужване от местни лицензирани екскурзоводи на български език, качествени хотели и най-добро съотношение между цена и качество, гарантирайки безгрижно пътуване.

Дубай е чудесно място и по време на коледни и новогодишните празници. Градът съчетава отлично празничния дух с топли вечери, които създават идеалната атмосфера за парти. С програмите на “Бохемия” туристите могат да планират незабравими празници.

Обединените арабски емирства ще ви оставят приятно изненадани. Дубай не е само блестящите модерни сгради и шопинг туризъм - градът предлага богата история, красиви гледки, много възможности за плаж и релакс и обслужване, което надвишава и най-смелите ви мечти. Мястото осигурява перфектния баланс между динамичността на големия град, луксозната обстановка и спокойствието. Несъмнено това го прави подходящо за всеки тип почивка! Посетете Дубай и Абу Даби с "Бохемия". Разгледайте програмите тук!

Йоана Шомова