Събития

На плаж Златна рибка откриха единствения плаващ Аква Парк по Черноморието

   
На плаж Златна рибка откриха единствения плаващ Аква Парк по Черноморието

Търсите ли незабравимо водно приключение?  Морският плаващ Аква Парк на плаж Златна Рибка в Созопол е точното място за вас. Този впечатляващ воден атракцион, който е без аналог по цялото Черноморие,  ще ви предложи много вълнуващи емоции. На впечатляващите 6 пързалки, 5 батута, 2 трамплина и много надуваеми препятствия, разположени на площ от 3 хиляди квадратни метра, играта ви няма да има край.

„Морският плаващ Аква Паркак на плаж Златна Рибка е мястото, където забавлението никога не спира! Със своите размери той предлага разнообразие от вълнуващи атракции, подходящи за деца над 10 години“, коментират от една от най-посещаваните пясъчни ивици. На 2 август атракционът бе официално отворен и веднага предизвика интереса на плажуващите. Всички, видели съоръжението, са категорични че то предлага едно ново изживяване, допълващо по незабравим начин ваканцията им в Созопол. Откриването на този парк е значимо събитие не само за региона, като се очаква да привлече туристи от различни страни. Посетителите ще могат да се насладят на незабравими водни приключения, като същевременно се възползват от красивия спокоен залив на къмпинг Златна рибка.

Над водата в непосредствена близост до плажа се издигат:

6 супер забавни водни пързалки, които ще ви донесат вълни от емоции!

5 батута, на които можете да скачате и да се смеете безкрайно!

2 трамплина за най-смелите скокове и акробатични изпълнения!

Множество надуваеми препятствия, които ще ви предизвикат и ще ви забавляват.

Елате и се потопете в нашето водно кралство, където забавлението и усмивките са гарантирани. Независимо дали сте с приятели, семейство или сами, нашият аква парк предлага нещо за всеки.

Подарете си ден, изпълнен с радост и смях.

Не пропускайте да посетите Морския Плаващ Аква Парк – мястото, където всяко вълнение става реалност, канят от плаж Златна рибка.

Разгледайте още снимки и на:

Aqua Adventure Gold Fish във facebook

aqua_adventure_gold_fish в Instagram