Оферти

Екскурзията на Вашите мечти до САЩ и Канада oт 6299 лв.

   
Екскурзията на Вашите мечти до САЩ и Канада oт 6299 лв.

Ден 1 Полет до Ню Йорк/Ню Джърси

По време на полета ще бъдете придружени от вашия екскурзовод. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Ню Джърси. 

Ден 2 Ню Йорк

Закуска. Екскурзия из града – от Даунтаун до Ъптаун. Ще спрете на следните места: Батъри парк, откъдето може да снимате Статуята на свободата, Световния търговски център, Уол Стрийт, Мидтаун, Таймс Скуеър. Следобед ще имате свободно време за разходка в Манхатън и Mейсис, 5-то Авеню, Сентръл Парк и др. Посещение на обсерваторията на 86-ия етаж на Емпайър Стейт Билдинг с невероятна гледка към Манхатън (пакет "Допълнителни екскурзии"). Връщане в хотела. Нощувка в района на Ню Джърси. 

Ден 3 Бостън

Закуска. Ще преминете през т.нар. Нова Англия и ще продължите към Бостън. По пътя ще спрете в Нюпорт – красив пристанищен град, предпочитан за развлечение на богатите и родно място на състезанието по ветроходство Купата на Америка. Ще продължите към Кеймбридж, където ще разгледате Харвардския университет. В Бостън ще направите обиколка с автобус на забележителностите на града, а след това ще имате свободно време. Нощувка в района на Бостън. 

Ден 4 Монреал

Закуска. Ще минете през Ню Хемпшир и Върмонт, след което ще продължите към канадската граница. По пътя ще спрете на няколко панорамни места, където можете да си направите снимки. Нощувка в района на Монреал. 

Ден 5 Монреал - Квебек

Закуска. Обиколка на забележителностите на Монреал. Следобед пътувате към Квебек. Ще вечеряте в Cabana a Sucre (Захарната ферма). Нощувка в района на Квебек. 

Ден 6 Квебек

Закуска. Свободен ден или екскурзия до индианско селище, където ще имате възможност да общувате с местното племе и да си закупите сувенири (пакет "Допълнителни екскурзии"). Нощувка в района на Квебек. 

Ден 7 Квебек - Отава - Гананюк

Закуска. Кратка разходка из Отава с няколко спирки за снимки и посещение на парламента, пазара, върховния съд и др. След това се отправяте към Гананюк. Нощувка в района на Гананюк. 

Ден 8 Гананюк - Торонто

Закуска. Свободно време или разходка с лодка по река Сейнт Лоурънс, за да видите красивия архипелаг 1000 острова (пакет "Допълнителни екскурзии"). Продължавате към Торонто. Нощувка в района на Торонто. 

Ден 9 Ниагарски водопад

Закуска. Ще посетите града Ниагара он дъ лейк и ще продължите към Ниагарския водопад. С кораб Хорнблоуър ще достигнете до самият водопад (пакет "Допълнителни екскурзии"). Свободно време пред самите водопади. Вечеря в кулата Скайлон, от където се открива чудесна гледка към осветените през нощта Ниагарски водопади. (пакет "Допълнителни екскурзии"). Вечерта нощувка в района на Ниагарския водопад. 

Ден 10 Ланкастър

Закуска. Преминавате границата на САЩ. Продължавате към щата Ню Йорк, като ще имате няколко спирки за снимки. Пристигане в Ланкастър, Пенсилвания. Ще посетите музея на Амишите и традиционни амишки къщи, а след това ще вечеряте в амишки семеен ресторант. Нощувка в района на Ланкастър. 

Ден 11 Ланкастър - Вашингтон

Закуска. Посещение на Гетисбърг, а след това се отправяте към Вашингтон. Нощувка в района на Вашингтон. 

Ден 12 Вашингтон

Закуска. Сутринта започва с 4-часова разходка из града, като ще може да видите Белия дом, Кепитъл Хил, гробището Арлингтън и др. След това ще имате време да посетите известните музеи Смитсониън. Нощувка в района на Вашингтон. 

Ден 13 Вашингтон – Филаделфия – Ню Йорк

Закуска. Посещение и разходка из Филаделфия. В Ню Йорк ще имате свободно време до края на деня. Нощувка в района на Ню Джърси.

Ден 14-15 Полет до България

Закуска. Трансфер до летището и полет към България. Последният ден кацане на летище София.

 

За повече информация вижте ТУК.