Новини Транспорт

Wizz Air въвежда клубно членство от 499 евро

   
Wizz Air въвежда клубно членство от 499 евро

 Wizz Air, най-устойчивата авиокомпания в света*, обяви въвеждането на нов вид членство: „All You Can Fly“. То ще покрива голям бройполети по над 800 маршрута за период от 12 месеца само за 599 евро.

Членството „WIZZ All You Can Fly“ е първото по рода си в Европа, като Wizz Air е единствената авиокомпания, която предлага голям брой полети на фиксирана цена. Годишното членство от 599 евро ще предостави на приключенски настроените пътници достъп до полети в цялата мрежа на Wizz Air с регулярна такса за резервация от само 9,99 евро. Новите опции за членство ще дадат на клиентите невероятната възможност да пътуват толкова често, колкото искат, помагайки им да спестят пари от обичайните цени на билетите.

От слънце и море в региона на Средиземно море през планински приключения в Австрийските Алпи до разглеждане на забележителности в световноизвестни градове като Париж и Лондон, с членството „WIZZ AllYou Can Fly“ авантюристично настроените пътници ще могат да посетят за един уикенд или за дълга ваканция изобилие от дестинации в цяла Европа и извън нея. Независимо дали жадувате за пица и паста в Италия или искате да прекарате уикенд край едно от девствените европейски езера, възможностите за пътуване в последния момент за клиентите на WIZZ нарастват неимоверно с новото членство и ще ги отведат до най-добрите културни и кулинарни дестинации в света.

Идеален избор за често пътуващите, които винаги са в търсене на следващо пътуване, членството е валидно за един пътник за период от 12 месеца. Клиентите ще могат да избират от налични дестинации 72 часа преди датата и часа на заминаване.

Авиокомпанията предлага уникална предварителна оферта за членството „All You Can Fly“ на ексклузивна цена от 499 евро. Предварителната продажба ще започне в 10:00 ч. централноевропейско време на 13 август 2024 г.  и ще продължи до 23:59 часа на 15 август. След предварителната продажба всички клиенти ще могат да закупят членството на редовна цена от 599 евро и да резервират полети в рамките на „WIZZ All You Can Fly“ от 25 септември 2024 г.

Клиентите на Wizz Air ще могат да използват членството, за да летят колкото е възможно повече и да избират от почти 200 града в над 50 държави и над 800 маршрута на WIZZ. 

Търговският директор на Wizz Air Силвия Москеракоментира: „Развълнувани сме да бъдем първите, които въдеждат това единствено по рода си членство за пътниците в Европа. Членството ни „WIZZ All You CanFly“ ще предложи на клиентите стотици опции за спонтанно пътуване на фиксирана цена, като им дадесвобода да летят, когато им е удобно, без да плащат допълнително. От приключенски настроенитепътешественици до дигиталните номади, това членство ще направи пътуването по-лесно за всички често пътуващи и ще ги свърже с нови хора и места.“

Редовната цена за „WIZZ All You Can Fly“ ще бъде 599евро, така че запалените приключенци трябва още сега да посетят сайта на WIZZ и да се възползват от лимитираната оферта от 499 евро, докато е все още налична.

Допълнителни услуги като избор на багаж и място не са включени в членския внос, но, както обикновено, могат да бъдат добавени към резервацията отделно. Местата ще зависят от наличността и не се гарантира, че билети с„WIZZ All You Can Fly“ ще бъдат налични за всеки полет, рекламиран от Wizz Air. Клиентите ще могат да резервират билети, използвайки членството от 25 септември 2024 г. За повече информация, моля, посетете уебсайта на Wizz Air.