Новини Транспорт

Ryanair стартира 24-часова разпродажба с цени от само €16,99

   
Ryanair стартира 24-часова разпродажба с цени от само €16,99

Лятото може да е към своя край, но това не означава, че вашите планове за пътуване трябва да свършат! Ryanair, авиокомпания №1 в Европа, стартира невероятна 24-часова разпродажба с цени от само €16,99 за пътувания през септември и октомври от София. Това съобщиха от превозвача.

Тази ограничена във времето разпродажба, която приключва в полунощ тази вечер (14 август 2024 г.), предлага невероятен набор от приключения с по нещо за всеки във водещата в индустрията мрежа от 235 дестинации на Ryanair. Тя включва красиви пясъчни плажове, на които да се отпуснете, нови градове, които да опознаете или просто да посетите отново любимата си дестинация. 

Мениджърът на Ryanair за Централна и Източна Европа и Балтика, Алисия Войчик-Голебиовска, каза:
„Ryanair отприщва най-доброто вдъхновение за пътуване в средата на седмицата за нашите клиенти с тази вълнуваща 24-часова флаш разпродажба с полети от само €16,99. Тази невероятна 24-часова разпродажба приключва в полунощ тази вечер (14 август), така че не отлагайте и се насочете към Ryanair.com, за да резервирате следващото си нискотарифно пътуване до една от най-добрите дестинации на Ryanair, включително Бари, Болоня, Будапеща, Копенхаген или Задар.

Габриел Драгиев