Новини Хотели

Комплекс Poseidon VIP Residence в Несебър обяви намаление от 25% за есента

   

Хотелът е със зеленина и много басейни
  Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort

Септември и октомври са прекрасни месеци за море по Българското Черноморие, защото е спокойно и вече ги няма големите жеги. Красивият комплекс Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort в Несебър обяви специална оферта "Златни дни в септември и октомври", която предлага намаление от 25% при резервация през сайта на хотела. Резервирайте вашия престой за периода от 9 септември до 31 октомври 2024 г. и се възползвайте от невероятната отстъпка.

Прекарайте незабравимо време със семейството и малките си деца в Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort в Несебър, където слънчевите дни през септември и октомври и магическата атмосфера ще ви заредят с позитивна енергия. Отдайте се на релакс и възстановяване в СПА и балнео центровете на хотела, които предлагат превенция и грижа за целия организъм.

Комплексът е разположен между Равда и Несебър, само на 350 метра от плажа и предлага разнообразни опции за настаняване в своите седем сгради: Орион, Тритон, Тесей, Пегас, Арион, Морска звезда и Морско конче. В тях има студия и апартаменти с една, две или три спални.

Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort е райски оазис, където всеки гост се чувства у дома си. От момента, в който прекрачите прага, ще бъдете обгърнати от естествена красота и приказна атмосфера. Сред зеленина и автентични италиански статуи, всяка алея ще ви отведе до неочаквани открития, пренасяйки ви в свят на удоволствие и спокойствие. Потопете се в съблазнителната италианска лагуна – басейн, където уединението е гарантирано, а гледките напомнят на пътуване до далечни брегове. Насладете се на спокойствието и красотата на природата, заобиколени от приказен екстериор.

Апартаментите са подходящи както за краткосрочен, така и за дългосрочен престой. Те са дизайнерски обзаведени с индивидуален интериор и стил, за да отговорят на всеки вкус и да ви накарат да се чувствате като у дома си. Напълно оборудвана кухня, уютен хол, спални и тераси с невероятна гледка ще направят всеки момент специален.

В комплекса има два ресторанта, тенис корт, фитнес и балнео и СПА център. Целта е да предостави всичко необходимо – от релаксиращи процедури в Балнео и СПА центъра, през възможности за спорт, вкусна храна и спокоен сън. Не са забравени и най – малките гости.

Децата могат да се насладят на басейни и водни пързалки, докато родителите си почиват. На разположение са целодневна детска занималня, открита детска площадка, както и детски кът в ресторант „Амур“.

Именно в ресторант „Амур“ ще откриете магията на вкусовете, наслаждавайки се на отлична българска и италианска кухня. Екипът е ръководен от шеф Павлина Божанова и създава ястията с много любов ястия, които ще ви накарат да се усмихнете. Другият – „Посейдон“, е новият рибен ресторант, където любителите на морската храна ще открият прелестта на пресните морски деликатеси. Със собствени риболовни кораби, е гарантиран богат избор от ястия с изключителен вкус.

Комплексът разполага и с конферентна зала „Посейдон“ със 100 места, която е идеална за организиране на частни или професионални събития. Тя е подходяща за семинари, лекции, презентации, обучения, симпозиуми и дискусии.

Балнео и СПА центърът предлага изключително разнообразие от съвременни процедури и терапии, специално създадени за лечение, профилактика и рехабилитация на различни заболявания.

Включени са уникални ресурси, сред които се отличават оздравителната черноморска кал и луга. В комбинация с високотехнологични апаратни процедури от най-ново поколение и лечебния въздух на Несебър, обогатен с йодни пари, се постига оптимален ефект върху вашето здраве и благоденствие.

Убедени сме, че всичко, което предлага Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort в Несебър, ще допринесе за незабравимо изживяване и пълноценна почивка!

Йоана Шомова