Новини Събития Турагенции

Туроператори и хотелиери могат да участват със собствени щандове на изложението в Букурещ

   

България участва с голям национален щанд
  TravelNews

Български туроператори и хотелиери могат да се включат със собствени щандове на международното туристическо изложение TTR, което ще се проведе в палата В1 на Romexpo в Букурещ в периода 21-24 ноември 2024 г. Това обяви за TravelNews Петър Панайотов, генерален мениджър на „Травъл Сървисис“ ЕООД, която компания е представител на изложението у нас.

Кампанията по заявяване на щандове вече е започнала, като вече са налични схемите и ценовите параметри. „Травъл Сървисис“ ЕООД е партньор на изложението TTR в България и с удоволствие ще съдейства с процеса по регистрация на всички хотелиери и туроператори, които желаят да участват със самостоятелен щанд, подчерта Панайотов.

Това е 50-тото юбилейно издание на изложението, което се посещава от представители на туристическия бранш от цяла Румъния, както и от крайни клиенти, които се интересуват от почивки в страната и чужбина. Освен това има и много чуждестранни участници.

Традиционно българското Министерство на туризма се представя на TTR с национален щанд, на който има дескове на туроператори и хотелиери. Дестинация България се радва на много силен интерес по време на изложението в Букурещ, каза Петър Панайотов.

Акцент през есенното издание са зимните курорти, СПА хотелите и курортите, както и градския туризъм. Конгресният и събитиен туризъм също е добра ниша, която е от интерес за румънските туроператори.

Повече информация за изложението: https://www.targuldeturism.ro/en/

За информация и регистрация: [email protected] или на телефон 0886 835 950

През пролетното издание на TTR участваха над 30 български фирми и 4 общини на националния щанд. Някои туроператори, хотелиери и общини се включиха със собствени големи щандове, на които презентират възможностите за туризъм в страната ни. Румъния е най-големият пазар за българския туризъм с над 1 млн. туристи, които идват у нас.

Мирослав Иванов