Хотели

Гранд хотел Свети Влас - гореща точка за корпоративни събития

   
Гранд хотел Свети Влас - гореща точка за корпоративни събития

В разгара на лятото, когато морето е най-красиво, а слънцето щедро облива златистите пясъчни плажове, e идеалното време за последна райска почивка. През август е време за релакс в Grand Hotel Sveti Vlas. Хотелът се превръща в перфектното място за съчетаване на забавление и удоволствие. Разположен на първа линия, с изглед към необятното Черно море, хотелът предлага не само лукс и комфорт, но и възможност за пълноценен релакс и активна почивка.

Това го прави подходящ не само за ваканция, но и за фирмено събитие, кемпове и групови активности, като спортни лагери и други. Такива събития обикновено зачестяват в края на лятото и началото на есента и се търсят удобни локации, а Grand Hotel Sveti Vlas може да предложи много добри условия за провеждането им. В хотела се организират редовно кемпове и групови активности в партньорство с фитнеси Pulse, като хотелът приема и външни групи, водени от индивидуални треньори, инструктори или корпоративни клиенти.

В допълнение към многото възможности за събития, хотелът предлага богата база на първа линия на морския бряг. Страхотният дизайн на Grand Hotel Sveti Vlas го прави едно от най-атрактивните места на родното Черноморие - с красивите си общи части, удобните стаи и спокойната атмосфера, хотелът се превръща в перфектната сцена за всяка почивка.

Несъмнено това е място, което би накарало всеки да се почувства добре обгрижен и заобиколен от всичко, от което се нуждае по време на почивка. След последната си реновация Grand Hotel Sveti Vlas предлага още по-високо ниво на обслужване и комфорт. С богатата си 24/7 Ultra All inclusive концепция хотелът е истинска морска перла, предлагаща на гостите си разнообразни ресторанти, барове и развлечения.

Мястото е отличен избор и за всеки, който иска да съчетае почивката с активния начин на живот. Това е особено лесно с новата програма Be Healthy. Програмата включва разнообразие от активности, хранителни режими и услуги, насочени към подобряване на физическото и психическото състояние на гостите. А прекрасното разположение на хотела, първокласните условия и съоръжения допринасят за лесното постигане на тази цел.

Концепцията за здравословен начин на живот е закодирана във всички удобства на хотела - от персонализираните хранителни и тренировъчни режими, през богатата тренировъчна база, та чак до начините за релакс и възстановяване след това. В допълнение към това Grand Hotel Sveti Vlas предлага енергизиращи напитки и витаминозни шотове, които пасват към всяка фитнес рутина.

За тези, които търсят по-интензивни уелнес изживявания, детокс клиниката към хотела - Pulse Health Center, предлага разнообразни възстановителни процедури, включително специализирани програми за отслабване, детоксикация и цялостен рестарт на тялото.

Хотелът, разбира се, е напълно подходящ не само за активно спортуващите и поддържащи формата си туристи, но и за всеки ценител на доброто обслужване. Включително и за почитателите на Ultra All Inclusive концепцията. Всеки фен на качественото изхранване със сигурност би оценил високо специалитетите, които ресторантът на комплекса предлага. Дори по-калоричните предложения са създадени с мисъл за здравето, което ги прави чудесен избор за тези, които искат да се насладят на вкусна и питателна храна.

Здравото тяло категорично се гради с тренировки и храна, но много важен аспект, който някои хора пропускат, е почивката. Релаксацията и добрият сън са най-верни приятели във всяко пътуване към по-здраво тяло, за това и Grand Hotel Sveti Vlas обръща специално внимание на СПА центъра си. Той разполага с външна и вътрешна зона, където гостите могат да се насладят на акватоничен басейн, джакузи, термален басейн, сауни и парни бани. Специализиран екип от терапевти предлага десетки различни СПА ритуала от различни части на света, които ще ви помогнат да постигнете пълно отпускане и възстановяване.

Комбинирайки всички тези удобства с красиви плажове, атрактивен Ultra All Inclusive пакет и множество възможности за забавления в Свети Влас, Grand Hotel Sveti Vlas се утвърждава като една от най-привлекателните локации на Черноморието. Гостите на хотела могат да се потопят в луксозни преживявания и да си създадат незабравими спомени. Затова независимо дали изберете Grand Hotel Sveti Vlas за почивка, спортен лагер или team building - няма да сгрешите!