Новини Събития

Открийте Габрово с новите пакетни билети: лесно, изгодно и дигитално

   
Открийте Габрово с новите пакетни билети: лесно, изгодно и дигитално

Вече можете да разгледате най-известните туристически обекти на града по-лесно и изгодно, благодарение на новите пакетни билети. Тази нова услуга предлага удобството с един билет да се насладите на всичко, което Ви очаква в Габрово.

С пакетния билет можете да посетите множество забележителности, без да се налага да купувате отделни билети за всяка локация като получавате и отстъпка от цената на всеки отделен туристически обект.

Благодарение на платформата URBO (https://urboapp.com/bg/fav-museums), пакетният билет може да бъде закупен дигитално. Това ви дава възможност да планирате вашето посещение предварително и да се насладите на туристическите обекти без излишно чакане. С URBO можете да купите също и индивидуални билети за различни обекти в Габрово, директно от вашето мобилно устройство или компютър. Платформата е лесна за използване, а билетите ви са на разположение веднага след покупката. След това просто показвате своя дигитален билет на входа на съответните туристически обекти и се наслаждавате на посещението си.

Билет Централна градска част: Разгледайте сърцето на Габрово с билет, който включва вход за всички ключови обекти в централната част: Интерактивен музей на индустрията, Национален Музей на образованието, Художествена галерия „Христо Цокев“ , Дечкова къща и  Музей на хумора и сатирата. Открийте историята, културата и веселия дух на Габрово разхождайки се пеша!

Билет Централна градска част + музей Етър +Астрономическа обсерватория и планетариум: Вземете билет, който комбинира всички обекти в централната част с посещение на музей „Етър“ – едно автентично пътешествие във времето, както и вълнуващ поглед към звездите в залите на Обсерваторията. Перфектен за любителите на традициите и космоса!

 Билет Централна градска част + музей Боженци +Астрономическа обсерватория и планетариум: Този билет ви дава достъп до обектите в центъра на Габрово, заедно с посещение на красивото село Боженци – едно кътче от миналото с неподправен чар, както и поглед към дълбините на вселената през телескопите на Обсерваторията.

Билет за всички туристически обекти: За истинските изследователи! Този билет включва  всички обекти в централната част на Габрово заедно с музей Етър, музей Боженци и  Астрономическа обсерватория и планетариум. Едно приключение, което ще ви покаже цялото богатство на региона.

С новите пакетни билети ще се потопите в история, култура и забавления, докато спестявате време и пари.

Може да закупите своя пакетен билет и през туристическия сайт на Община Габрово  https://visit.gabrovo.bg/15178-2/.