Новини Хотели

Хотел Рила в Боровец - място за незабравими моменти в планината и през лятото

   
Хотел Рила в Боровец - място за незабравими моменти в планината и през лятото

Летните месеци в хотел "Рила", Боровец, са изпълнени с разнообразни активности за гости от всички възрасти: от планински преходи и йога на открито до кулинарни уикенди и музика на живо. Всеки ще открие нещо за себе си - скаутска програма за деца, детско кино, винени дегустации, детско кино с пуканки и много други забавления.

В края на август лятото си отива, но не и развлекателната програма на хотел "Рила", Боровец. Хотелът продължава да съчетава активни приключения и културни изживявания в сърцето на планината. Една от най-новите и вълнуващи традиции, които хотелът стартира това лято, е

театърът на сцената на бална зала "Рила".

На 31 август гостите ще могат да се насладят на авторския концерт-спектакъл на Виктор Калев "Грамофонът".

Този завладяващ моноспектакъл съчетава лични истории на актьора с музикални изпълнения, създавайки уникално сливане на театър и музика. Виктор Калев, известен с изключителния си талант и харизма, ще ви пренесе в свят на емоции и музикални изживявания, които няма да забравите.

И понеже лятото е към своя край, с приближаването на есента хотел "Рила"

предлага СПА преживявания,

които ще ви помогнат да се отпуснете след жегите и да се подготвите за по-хладните месеци. Опитните терапевти ще се погрижат за вашите тяло и дух с разнообразие от терапии и процедури, за да се отдадете изцяло на планинската почивка. Насладете се на плувния басейн с внушителни размери, джакузитата и затопления детски басейн, както и термозоната в СПА центъра.

За всички любители на зимните спортове, които очакват снега с нетърпение, хотел "Рила" предлага

ранни записвания за ски сезон 2024/2025.

До края на август можете да резервирате своето ски приключение с до 25% намаление, за да гарантирате насладата си на снежните писти и красиви бели гледки на Боровец. "Рила" е истински ski-in/ski-out хотел, буквално на метри от пистите и лифтовете. Той предлага отлични условия за скиори и бордисти от всички нива, както и удобства, които ще направят всяка ски ваканция незабравима.

 

Независимо от сезона хотел "Рила", Боровец, предлага на своите гости приятен престой, съчетаващ красотата на Рила планина с развлекателни активности за малки и големи, чувство за уют и безупречно обслужване. Независимо дали търсите релаксация, свежи планински приключения или културни емоции, хотел "Рила" е вашето място за незабравими моменти в боровата гора и лятото, и зимата.