Новини Хотели

Airbnb предлага 150 паунда, ако пътувате до тези дестинации

   
Airbnb предлага 150 паунда, ако пътувате до тези дестинации

Airbnb си партнира с By Rotation, приложение за дрехи под наем, и предлага на хората, поканени на сватби в чужбина тази година, ваучер за 150 паунда, който да похарчат за наемане на дизайнерско облекло – плюс 100 паунда кредит от Airbnb за следващото им пътуване, съобщава The Independent.

Много младоженци решават да кажат заветното „да“ през летния сезон , за да се възползват максимално от слънчевото време. Но има и нарастваща тенденция при двойките да планират сватбите си в чужбина. Представете си, че сте поканени на сватба на красив остров, където влюбените ще се венчаят на фона на шума на вълните. Всичко звучи като приказка, но определянето на бюджета ще бъде кошмар. Трябва да мислите за полети и къде да отседнете, подарък за младоженците, а освен това трябва да помислите и за стилно облекло. В този случай на ваша помощ идват Airbnb.

Според проучване на Airbnb около 53% от хората трудно определят разходите си като гости на сватба. Затова Airbnb и By Rotation се опитват да помогнат за облекчаване на стреса и намаляване на разходите за планиране на пътуване до друга държава. А може би и шанс за продължителна ваканция.

Един средностатистически гост на сватба харчи приблизително 661 паунда, според проучване на Airbnb, като 17% казват, че сватбените подаръци за щастливата двойка допринасят за финансовото напрежение. 10% от анкетираните споделят, че много от разходите отиват за нови дрехи. Ако сте гост на подобна сватба тази година и решите да отседнете в Airbnb, те ще се погрижат да се изфукате с най-новата рокля на Dior.

Първите десет места, които са най-честият избор за сватба в чужбина са Испания, Италия и Франция, Северна Америка заема седмо място след тези страни.

Списъкът допълва Гърция (включително островите) и Карибите. Ако сте поканени на сватба преди края на 2024 г. в някоя от тези топ 10 дестинации и също така сте отседнали в Airbnb, компанията за ваканционни наеми ви предлага да кандидатствате за 150 паунда кредит чрез приложението By Rotation, за да си наемете дизайнерско облекло за големия ден. Новата оферта на Airbnb също предвижда 100 паунда отстъпка за всички бъдещи резервации през платформата. Тъй като все повече двойки избират да се оженят в чужбина, много от техните гости избират да използват големия си ден като възможност за продължителна ваканция, сочи проучването им.

Повече от половината, 59% от присъстващите на сватба в чужбина, виждат това като шанс да използват времето в друга страна и като почивка.