Новини Събития

Рекламна душ кабина на Dove се появи на къмпинг Градина

   
Рекламна душ кабина на Dove се появи на къмпинг Градина

Плажуващите на къмпинг "Градина" попаднаха на изненадваща нова придобивка на плажа - реклама на Dove, която работи като душ кабина.

"Лятото е предизвикателен сезон за кожата, особено на плажа. Продължителното излагане на слънце, пясък и солена вода може да лиши кожата от естествената ѝ влажност, което най-често се изразява в усещане за сухота и дискомфорт. Именно в такава ситуация е най-полезен новият Dove Advanced Care душ гел. Затова и решихме да го представим, давайки на потребителите директна възможност да го изпробват в The Showerboard" - разказва Катерина Михайлова, Brand Manager на Dove България.

"Свикнали сме рекламите да се опитват да ни предават всякакви послания и рядко им обръщаме внимание. Съвсем различно става обаче, когато подходящият продукт те открие на подходящото място при нужните за употребата му условия. Тогава една подобна практична реклама върши много по-добра работа" - споделя Иван Тотев, творчески и управляващ директор на &play, рекламната агенция зад идеята.

The Showerboard се намира на плажа на къмпинг "Градина" и до 15 септември е отворен за всички плажуващи, десетки от които вече го тестват. Сред тях е и едно от популярните инфлуенсър лица на марката у нас - Елена Сергова.