Турагенции

ТЕЗ Тур пусна последни оферти за почивка в Анталия

   
ТЕЗ Тур пусна последни оферти за почивка в Анталия

Наближават най-хубавите месеци за море в Анталия. Септември все още е горещо в южната част на Турция, а освен това плажуващите по това време могат да се насладят на по-голямо спокойствие, тъй като силният сезон вече е приключил. Но най-добрата част от морето през септември несъмнено са ниските цени. Сега е идеалният момент да планирате почивката си с “ТЕЗ Тур”, особено като се вземат предвид техните LAST MINUTE оферти.

Цените започват от едва 215 евро

на човек, а опции за почивка има с полети от София, Варна, Бургас и Пловдив. Този пакет включва самолетни билети с директен чартърен полет до Анталия и обратно, пътнически и летищни такси, държавна такса сигурност за летищата в Турция, 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, желания брой нощувки в избрания хотел на съответния пансион и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Много хора предпочитат именно Анталия за лятната си почивка заради известната им All Inclusive услуга. Турците са известни с големите си комплекси и вкусна храна, които правят всяка почивка абсолютно релаксираща. Няма нужда от излишен стрес къде да се отиде на плаж и къде да се вечеря. Луксозните комплекси разполагат със собствени плажове, басейни, СПА центрове и анимационни програми, което ги прави перфектен избор. А най-хубавото е, че “ТЕЗ Тур” имат богато портфлио от предложения, вариращи от бюджетни хотели до свръх модерни комплекси.

Rixos Premium Belek - All-inclusive Resort in Belek | Rixos

Турция е чудесно решение и за семейства с деца, тъй като идеално комбинира детски забавления с необходимия комфорт. Много от анталийските хотели имат собствени аквапаркове, специални детски центрове и много анимации, насочени изцяло към малчуганите.

Традиционно турците са много гостоприемни и това определено си личи в маниера им на посрещане. Когато пътуване с малко дете, може да очаквате страхотно обслужване, като хотелите почти винаги са се погрижили да осигурят не само подходящи активности за най-малките, но и специална детска кухня и други удобства.

Анталия и околните курорти

като Кемер, Белек, Сиде и Аланя предлагат разнообразие от плажни изживявания. Златистите пясъци и кристално чистите води са перфектни за слънчеви бани, плуване и водни спортове. Кемер е известен със своите живописни планински пейзажи, съчетани с морски брегове, докато Белек е популярен със своите луксозни голф игрища и висококласни хотели.

11 Free Things to Do in Antalya | Thomas Cook Blog

Историческите забележителности

на региона са не по-малко впечатляващи. Старият град на Анталия пленява със своите калдъръмени улици и османски къщи, а древният град Перге и амфитеатърът в Аспендос предлагат пътешествие в миналото. В Сиде можете да разгледате добре запазените римски руини и храма на Аполон, докато Аланя впечатлява с историческия си замък, който се извисява над морето.

С всички тези богатства Анталия създава перфектния фон за всяко лятно забавление. Освен това там плажовете са отлични за гмуркане с кристално сините си води. Всякакви други развлечения очакват туристите в курортните градове - от богат нощен живот, през интересни магазини, до атракциони за малки и големи.

Turkish Riviera: Alanya, Belek, Side or Kemer? – Kraków Airport Blog

Създавайки този туристически рай, Анталия определено изпъква на картата с морски дестинации за поредна година. Несравнимата съпоставка цена - качество в комбинация с множество модерни курорти и разнообразие от развлечения, правят района същински уникален. Независимо дали търсите спокойствие на плажа, културни приключения или активна почивка сред природата, Анталия ви очакват с отворени обятия и обещание за незабравими спомени.

Йоана Шомова