Новини Турагенции

Туроператорът Абакс обяви новогодишните си програми

   
Туроператорът Абакс обяви новогодишните си програми

Един от най-добрите начини да се отпразнува Нова година е с почивка в чужбина - едновременно можете да се насладите на нова дестинация, да се вдъхновите за новата година от вълнуващо място и да се насладите на всички удобства, които компаниите предлагат по това време на годината.

Е, за поредна година много българи ще изберат да почиват в различни курорти по случай празника. И макар че в края на лятото може би Нова година е последната задача в план графика, всъщност сега е идеалният момент да изберете мястото, където ще празнувате, тъй като търсенето е огромно.

Туроператорът “Абакс” предлага една от най-богатите гами от програми за Нова година. В тяхното портфолио туристите могат да открият оферти за новогодишни празненства в Тунис, Дубай, Египет, Анталия, Занзибар, Шри Ланка, Камбоджа и Куба.

NYE 2024 in Sri Lanka | It's time to Plan your NYE Island Getaway

Тези дестинации предлагат уникални възможности за отпразнуване на Нова година, като всяка от тях носи своето очарование и културни особености. Независимо дали предпочитате да се потопите в екзотиката на Занзибар и да посрещнете новата година на белите пясъчни плажове, или да се насладите на лукса на Дубай с неговите светлинни шоута и великолепни празненства, “Абакс” има нещо, което да отговори на вкусовете на всеки турист.

Ако сте любител на историята и културните забележителности, Египет и Камбоджа ще ви предложат незабравими преживявания. Представете си да разгледате древните пирамиди или величествените храмове на Ангкор Ват преди да се потопите в празничната атмосфера. За тези, които искат да избягат от зимния студ, Тунис и Анталия предоставят топъл климат и отлични условия за релакс, с възможност за СПА процедури и гурме вечери.

Възможностите в Египет са най-много, тъй като за тези програми се предлагат с полети както от София, така и от Варна. Освен това туроператорът предлага и новогодишна почивка на круизен кораб по Нил, както и традиционна - в хотел с All Inclusive обслужване.

Connections - An Onboard New Year's Eve Celebration | AmaWaterways™

Анталия също е една от най-достъпните опции за Нова година, тъй като има полети от София, Пловдив, Варна и Бургас. Много от туристите остават очаровани от празничните програми в Турция, защото изобилните турски концепции се прехвърлят и в празничната концепция. Определено няма да ви е скучно с почивка в Анталия!

Независимо от избора ви, всяка от тези дестинации гарантира не само незабравими празници, но и възможността да започнете новата година по един специален и вдъхновяващ начин. За да се възползвате от най-добрите оферти и да осигурите мястото си в някой от тези прекрасни курорти, е важно да направите своята резервация възможно най-рано.

Посрещнете новата година с усещане за приключение и нови открития, като изберете своята мечтана дестинация с помощта на “Абакс”. Независимо дали предпочитате културни забележителности, екзотични плажове или модерни мегаполиси, туроператорът ви предоставя разнообразие от възможности за едно незабравимо празнично изживяване.

Йоана Шомова