Турагенции

Луксозните комплекси на Халкидики: все по-достъпни през септември с Usit Colours

   
Луксозните комплекси на Халкидики: все по-достъпни през септември с Usit Colours

Почивката в Гърция е винаги на мода - дали очарователните гръцки острови, дали хотелските комплекси на близкия полуостров Халкидики, винаги сте добре дошли да се насладите на традиционно доброто гостоприемство на нашите южни съседи.

А септември е един от най-хубавите месеци, когато можете да се насладите на кристалната морска вода, топлите лъчи на слънцето и спокойствието на така жадуваната и очаквана ваканция.

От туроператора Usit colours са планирали пленителни почивки в южната ни съседка, предлагайки богато разнообразие от висок клас хотели. Качеството на услугата там си личи от всичко - от атмосферата, през добре изпипаните малки детайли, до усмихнатото приятелско отношение на местните.

През септември има достатъчно места за настаняване с всички необходими удобства и можете да изберете това, което отговаря на вашите нужди. Луксозните курорти и вили често рекламират най-значимите си намаления в края на лятото и началото на есента. Още с настъпването на септември повечето дестинации и Халкидики са в „слаб сезон“, което дава възможност да се намерят неповторими оферти, докато условията са си същински летни.

Тази година в портфолиото си туроператорът е включил 

8 луксозни комплекса

които са идеално решение за всеки ценител на добрата почивка. Ако когато си мислите за Гърция, си представяте кокетно местенце, кацнало в близост до морския бряг, само за вас и вашите най-близки, то Usit Colours е вашето решение!

Atrium Hotel 4* е разположен сред големи зелени градини, на 300 м от центъра на Пефкохори, на 800 м от плажа и на 100 км от летището в Солун. Хотелът предлага модерни удобства и стилно обзаведени стаи с изглед към морето или градината. Тук ще откриете разнообразни развлекателни дейности, включително тенис на корт и анимационни програми за деца. Гостите могат да се насладят на богата закуска на шведска маса, а ресторантът предлага традиционна гръцка и международна кухня. Атмосферата е спокойна и подходяща както за семейства, така и за двойки.

Atrium Hotel, Пефкохори (актуализирани цени 2024)

Secret Paradise Hotel 4* се намира в курорта Неа Каликратия, предлагайки чудесна гледка към Егейско море и връх Олимп. Хотелът разполага със съвременни стаи, оборудвани с всички необходими удобства. На разположение на гостите са СПА център с хидромасажни вани, сауна и фитнес, както и ресторант, предлагащ разнообразна кухня. Плажът е на кратко разстояние пеша, което го прави идеален за спокойна морска почивка.

Secret Paradise Hotel & Spa, Неа Каликратия (актуализирани цени 2024)

Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* е построен във формата на амфитеатър, само на 50 м от морето и на 3 км от Урануполис. Предпочитан заради голямата си територия, добре уредена инфраструктура и множество възможности за спорт и развлечение, той е сред любимите хотели на клиентите ни. Подходящ за семейна почивка. Разполага с мини маркет, паркинг, мини клуб, детски басейн и площадка, външен и вътрешен басейн, тенис корт, фитнес, плажен волейбол, безплатен безжичен интернет в основната сграда на хотела.

Aristoteles Holiday Resort & Spa 4☆ | Ouranoupolis, Greece | TradeFairTrips

Anastasia Resort and Spa 5* е разкошен хотел, разположен в близост до Неа Скиони, на Касандра. Той предлага елегантни стаи и суити с модерни удобства и панорамни гледки към Егейско море. Хотелът разполага с луксозен СПА център, открит басейн и няколко ресторанта, където се сервира гурме кухня. Подходящ за романтични бягства и семейни ваканции, хотелът предоставя спокойна атмосфера и първокласно обслужване.

ХОТЕЛ XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA НЕА СКИОНИ 5* (Гърция) - от 232 BGN |  HOTELMIX

Kassandra Palace Hotel & Spa 5* се намира в Криопиги, по протежението на източното крайбрежие на Касандра. Хотелът е построен на брега на морето, заобиколен с красив парк и  буйни вечнозелени дървета. Касандра е първият ръкав на Халкидическия полуостров. Хотелът е известен с прекрасните си  плажове и чисти морски води. Полуостровът е с много добре развита туристическа инфраструктура и предлага на туристите широка гама от магазини, таверни, ресторанти, клубове, барове и кафенета. Намира се в близост до много добре организирани исторически и археологически места,  които си струва да посетите.

Kassandra Palace Hotel & Spa 5* (закуски и вечери) Почивка в Халкидики,  Гърция | LUX TRAVEL

Mount Athos Resort 5* e красив оазис на слънце и свободно време на спиращия дъха бряг на Егейско море в Гърция. Оставете красотата на крайбрежието на Халкидики да се разкрие пред вас, докато се наслаждавате на частния пясъчен плаж на курорта. Завладяващи пейзажи, история и кулинарни изкушения ще изпълнят дните ви с незабравими спомени. Mount Athos Resort предлага различни видове настаняване, подходящи както за семейства с деца, така и за туристи, които търсят максимален комфорт и уникални преживявания.

Mount Athos Resort, Йерисос (актуализирани цени 2024)

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5* е божествено място, перфектно разработено за бизнес и туристически пътувания. Имотът на брега на морето разполага със завладяващо многообразие от удобства, за да направи престоя ви незабравим. Хармонично разположен като оазис за всеки авантюристично настроен гост, този несравним рай на пясъчния плаж на Агиос Йоанис е квинтесенция на изисканото и изтънчено гостоприемство.

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, Никити (актуализирани цени 2024)

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5* е луксозен комплекс, разположен на райския плаж с камъчета в района на Агия Параскеви, известен с уникалната си природна среда от борови гори и естествени извори, Ajul Luxury Hotel & Spa Resort предлага единствени по рода си ултра ол инклузив луксозни услуги с настаняване в разнообразни типове за помещения - стаи за гости, бунгала и вили. Голямата плажна ивица е идеална за спокойствие и слънчеви бани.

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel, Агия Параскеви  (актуализирани цени 2024)

С тези осем комплекса в Халкидики луксозната почивка лесно може да се превърне в реалност без да се налага да разбивате касичката! Те създават идеалната атмосфера, за да можете да се отпуснете и да се настроите на гръцка честота. А тя винаги включва веселби на плажа, вкусна храна и невероятни спомени.

Йоана Шомова