Новини Хотели

Grand Hotel Therme е предпочитан избор за уютна есенна ваканция

   
Grand Hotel Therme е предпочитан избор за уютна есенна ваканция

За много хора няма нищо по-вдъхновяващо и приятно от златната есенна премяна, която българските планини обличат. Есента определено крие своя чар с хладни дни, свеж въздух и приятно усещане за уют. Затова и с идването на септември много хора избират да направят следващата крачка от горещите летни забавления към една успокояваща почивка в планината, където могат да се потопят напълно в есенната идилия.

Първата половина на септември е много удобен период за пътуване за цялото семейство, когато може да се вмести една приятна почивка преди 15 септември, за да могат и децата да презаредят преди започването на учебната година.

А какъв е най-добрият начин за пълноценна почивка? СПА процедурите, разбира се! Те са ключът към пълноценната почивка, защото съчетават едновременно физическо и ментално възстановяване. Те помагат на тялото да се освободи от напрежението чрез масажи и термални терапии, докато успокояващата атмосфера стимулира умственото спокойствие. В резултат човек се чувства освежен, зареден с нова енергия и готов да се справи с ежедневните предизвикателства. А в България няма по-добро място от най-големия СПА комплекс – Grand Hotel Therme. Той включва и самостоятелния СПА център Pulse Therme, който може да се посещава и от външни посетители, които не са гости на хотела. Достъпът става чрез целодневни или полудневни пасове.

СПА и уелнес центърът впечатлява със своите размери - разполага се на около 6500 кв. м. В Pulse Therme може да бъде открит уникален бленд от традиционни и иновативни СПА услуги. Всеки посетител има достъп до разнообразни приспособления като уелнес басейн, басейн със звезди, басейн за Кнайп терапия, басейн за терапия за крака с камина, лавандулова сауна и други. Водата в село Баня извира с постоянна средна температура около 58°C , което прави минералните басейни отличен избор.

Минералната вода се отразява благоприятно на опорно-двигателната и на нервната система. Именно за това много хора избират такъв тип почивка с лековити цели. Особено полезна е и при кожни проблеми - богата на минерали вода от село Баня допринася за здрава и блестяща кожа.

СПА центърът Pulse Therme е подходящ и за дневно пътуване без нощувка, тъй като е разположен на удобно разстояние от София и Пловдив. Но за максимално релаксиращо преживяване няколко дни в Grand Hotel Therme сред природата на село Баня биха били още по-добър избор.

Grand Hotel Therme изпъква със заобикалящата го вдъхновяваща природа. Локацията на хотела позволява на гостите да се насладят на есенното слънце и на приятни разходки в планината, включително до някои от забележителностите в района. Има много възможности за забавления наоткрито, разнообразни еко пътеки, а дори лежерните разходки из селото са истинска наслада по това време на годината.

Grand Hotel Therme категорично се наложи като еталон за качествена почивка през последните две години. Хотелът е предпочитана локация за всички гости, които искат да съчетаят комфорта на All Inclusive концепцията със страхотен интериор, 5-звездно обслужване, много възможности за забавления и СПА център на световно ниво. Привлича и любителите на вкусната храна, приготвяна на място тук, от опитни готвачи.

Богатият асортимент от възможности за настаняване прави хотела изключително удобен за всеки тип пътешественици. Независимо дали най-подходящият вариант е двойна стая, луксозен суит, апартамент, пентхаус или цяла къща - този комплекс има решението!

Затова, ако мечтаете да си подарите усамотение сред природата, релаксиращи СПА преживявания и незабравими моменти на спокойствие, Grand Hotel Therme е мястото, което ще удовлетвори всичките ви желания.

Няма по-добро време от есента да се насладите на топлите минерални води, уюта на модерния СПА комплекс и красотата на природата, която обгръща хотела. Вземете си почивка, която ще възстанови тялото и душата ви, и се пригответе да се потопите в магията на есенната идилия.

Йоана Шомова