Новини Събития Турагенции

Ники Кънчев, Гъмзата Брас Шоу и Шкумбата ще забавляват българите на Нова година в Анталия

   
Ники Кънчев, Гъмзата Брас Шоу и Шкумбата ще забавляват българите на Нова година в Анталия


Гъмзата Брас Шоу, бенда на Gorkem Durmaz, Иван Паланов, Шкумбата, денс шоу и DJ парти организира туроператорът „Аква тур БГ“ за Нова година в Анталия. Водещ на българската програма ще бъде Ники Кънчев. Купонът ще е в балната зала на хотел Nirvana Cosmopolitan в Лара, Анталия. За целта компанията прави директни чартъри от София, Пловдив, Варна и Бургас с турската авиокомпания Freebird Airlines. Програмите са с 4 , 5 и 7 нощувки, като започват от 28 декември 2024 г., обяви пред TravelNews Румяна Юксел, управител на туроператора.

Цените стартират от 516 евро на човек в зависимост от избрания хотел, като се предлагат три опции - Nirvana Cosmopolitan 5* LOCAL & HEALTY ALL INCLUSIVE, хотел Crystal Centro 5* ULTIMATE ALL INCLUSIVE, и хотел Ramada resort by Wyindham Lara 5* ULTRA ALL INCLUSIVE. Новогодишна вечеря ще се състои в балната зала на хотел Nirvana Cosmopolitan и се заплаща допълнително – 130 евро на възрастен и 75 евро на дете. Разстоянието между хотелите е само 5 минути.
Пакетът включва двупосочни самолетни билети с директен чартърен полет, настаняване в зависимост от избраната програма, трансфери, 20 кг чекиран багаж на пътник + 7 кг ръчен багаж на пътник, медицинска застраховка  с покритие 5000 евро на „Евроинс“, асистиране при заминаване от туроператора, клиентите в Анталия се посрещат и обслужват от представител на туроператора на български език.

Ако искате да избягате от стандрта за празнуване на Нова година, Анталия е вашето място. Това не е концерт, а една незабравима празнична нощ, наситена с много хубава музика, фолклор, хумор, танци и забавления под вещото ръководство на Ники Кънчев.
Купонът продължава до 2 часа без да се налага да си тръвате веднага след новогодишната наздравица, както е прието в другите хотели, обясни Румяна Юксел. Празничната програма включва богато меню с изискана храна и напитки без лимит. Не сме забравили и най-малките гости, за които в отделна зала ще бъдат забавлявани от аниматори, както и със специалното участие на любимеца на малки и пораснали деца ЧОЧО.

Всеки ден считано от 28 декември 2024 г. ще има различни забавления, музика и DJ парти. Aкo сте любители на нощния живот и забавления се предлага всекидневна и разнообразна програма в COSMOS THEATRE, който ще ви очарова с представления от Кабаре до известни гост изпълнители.
Анталия от години е предпочитана дестинация за посрещане на новата година от българите. Сега е идеалният момент да изберете мястото, където ще празнувате, тъй като търсенето е огромно, а хубавите места свършват бързо!

Габриел Драгиев