Новини Събития

Спечелете екскурзия до Kennedy Space Center във Флорида

   
Спечелете екскурзия до Kennedy Space Center във Флорида

Харесвате Космоса и винаги сте мечтали да преживеете част от живота на астронавта. С помощта на „Фантастико“ това няма да е трудна за изпълнение задача. Търговската верига дава възможност да се потопите в света на NASA със зашеметяваща колекция от специални продукти – светещо одеяло, термос за храна, хладилна раница, детски ученически комплект, куфари, чадър, играчка за предпазен колан под формата на совалка и др.

Изненадите не спират дотук! Касовата бележка за покупка на куфар може да се превърне в самолетен билет до най-известната космическа база "Кенеди"във Флорида. Центърът е разположен на площ от стотици квадратни километри и има музейна част, където може да се насладите на вълнуващи експонати.

В играта „Обратно към Луната“ може да участва всеки клиент на „Фантастико“, който в периода от 22 август до 13 ноември 2024 г. закупи продукт/и от колекцията STARDUST в супермаркетите на търговската верига, а след това регистрира касовата си бележка на stardustbulgaria.info. Това е пътят за участие в томболата за спечелване на 1 от 120 пътнически чанти NASA.

Ако закупите куфар с колелца размер М или S, може да участвате и за голямата награда - Пътуване за двама до Kennedy Space Center през 2025 г. Покупката трябва да е направена отново в периода 22 август – 13 ноември във „Фантастико“, а касовата бележка за нея да е регистрирана на stardustbulgaria.info. Екскурзията включва самолетни билети в двете посоки за Флорида, САЩ, ВИП входове за космическия център и настаняване за 6 нощувки. Пълните правила на играта можете да откриете тук: stardustbulgaria.info.

А в периода от 22 август до 06 ноември 2024 г. при всяко пазаруване в супермаркети „Фантастико“ за всеки 10 лева от вашата покупка, ще получите на касата по 1 промоточка. Ако съберете необходимия брой промоточки в паспорта си до 13 ноември 2024г., можете да закупите избраните продукти  STARDUST  с до 75% отстъпка.

Пътувайте „Обратно към Луната“ и станете част от космическите приключения с „Фантастико“.