Турагенции

С ТЕЗ Тур лятото в Анталия продължава на специални промо цени

   
С ТЕЗ Тур лятото в Анталия продължава на специални промо цени

Ако още се чудите как да си подарите още малко лято, то ваканцията в Турция е правилният избор за вас! Анталия, известна като „Перлата на турската Ривиера“, е едно от най-желаните места за почивка и не без основание. Този регион предлага на посетителите си комбинация от красиви плажове, кристално чисто море, исторически забележителности и съвременни удобства, които правят почивката наистина незабравима. Въпреки че много туристи смятат, че август е върхът на сезона, септември е един от най-добрите месеци да посетите Анталия.

През септември Анталия

продължава да се радва на топло и приятно време, но без натрапчивите горещини на летните месеци. Средните температури варират около 28-30°C през деня и спадат до комфортни 20-22°C през нощта. Това означава, че можете да се насладите на плажа през деня, без да страдате от жегата, и да се разходите спокойно вечерта. Водата на Средиземно море остава топла и примамлива за плуване, правейки септември идеален за водни спортове и гмуркане.

Mövenpick Resort Antalya Tekirova - ALL

Септември също така е месецът на супер промоциите в “ТЕЗ Тур” за всички програми до Анталия. Много от хотелите, които през юли и август са били на максимални цени, сега предлагат значителни намаления. Пакетите за почивка стават по-достъпни, а възможността да резервирате луксозен хотел на цена, която през сезона би била немислима, е реалност. Тези супер промо цени ви позволяват да се насладите на луксозни условия и услуги на достъпни цени, като същевременно не правите компромиси с качеството на вашата почивка.

Особено удобство

в случая е, че “ТЕЗ Тур” предлагат пакетни програми с полети от всички български летища - София, Варна, Бургас и Пловдив. Цените започват от 419 лева на човек и за тази сума туроператорът осигурява полет до Анталия, трансфери, настаняване за желания брой нощувки в избрания хотел на съответния пансион и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на „Евроинс“ с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19. 

Един от най-големите плюсове

на Анталия е разнообразието от висококачествени All Inclusive концепции, които предлагат на гостите всичко необходимо за пълна релаксация. Тези пакети включват неограничено хранене и напитки, достъп до различни спортни и развлекателни съоръжения, спа услуги и анимации за всички възрасти. All Inclusive почивката е идеална за семейства с деца, двойки и дори за групи приятели, които искат да се насладят на безгрижна ваканция, без да се притесняват за допълнителни разходи. Луксозните курорти в Анталия са известни с високото си ниво на обслужване и разнообразието от кулинарни изкушения, които предлагат, което прави престоя ви не само удобен, но и истински изискан.

Rixos Downtown Antalya - All-inclusive Resort in Antalya | Rixos

Освен това регионът предлага изобилие от исторически и природни забележителности, които си заслужават да бъдат посетени през септември. Древният град Перге, величественият водопад Дюден, както и храма на Аполон са само част от местата, които можете да разгледате без да се притеснявате от жегата и тълпите. Септември е и чудесно време да се насладите на разходки по брега, да посетите интересни места и да се насладите на местните забележителности без тълпи от туристи.

За това ако искате да удължите лятото си и да се насладите на спокойствие, слънце и лукс на по-достъпни цени, Анталия през септември с “ТЕЗ Тур” е идеалната дестинация. Независимо дали търсите релаксация на плажа, културни приключения или просто искате да се възползвате от изгодни оферти, този красив регион на Турция ще ви предложи всичко, от което имате нужда за една незабравима почивка. Не пропускайте шанса да посетите Анталия през септември и да се убедите сами, че лятото тук продължава!

Йоана Шомова