Новини Хотели

Новият 5-звезден хотел Poseidon Beach Resort - идеалното място за вашето корпоративно или лично събитие

   
Новият 5-звезден хотел Poseidon Beach Resort - идеалното място за вашето корпоративно или лично събитие

Разположен в сърцето на Златни пясъци, Poseidon Beach Resort предлага на своите гости лукс, комфорт и невероятни условия за провеждане на корпоративни събития, семинари, тиймбилдинги и лични празници.

Съчетавайки модерна инфраструктура с луксозна обстановка, този петзвезден хотел е създаден да удовлетвори нуждите на най-взискателните бизнес клиенти.

 
 

Poseidon Beach Resort разполага с четири елегантни и модерно оборудвани зали, подходящи за различни събития. Основната зала - The Ballroom, е с капацитет до 600 гости и предоставя перфектната обстановка за галавечери, сватби или големи конференции. 

Тази зала с площ от 400 кв.м е снабдена с най-съвременно аудио-визуално оборудване и предлага изискана атмосфера, която ще направи всяко събитие незабравимо.

 

 

 

Екипът на Poseidon Beach Resort се грижи за всяка подробност, свързана с вашето събитие. 

От избора на меню до техническата поддръжка - всичко е планирано до съвършенство, за да гарантира, че вашето мероприятие ще протече гладко и успешно.

 

Освен залите за събития хотелът предлага и луксозно настаняване в 175 стаи и апартаменти, всички с невероятна гледка към морето или парка. Гостите могат да се насладят на разнообразие от гастрономически изкушения в ресторанта на хотела, както и на пълен релакс в спа центъра и басейна. Комплексът разполага с модерно оборудвана фитнес зала и предлага множество разкрасителни и оздравителни процедури за всеки, който държи на здравето и външния си вид.

 
 

Poseidon Beach Resort е идеалният избор за тези, които търсят комбинация от лукс, спокойствие и професионализъм за своите корпоративни или частни събития. Независимо дали планирате семинар, конференция или галавечер, този хотел ще предложи всичко необходимо, за да направи вашето събитие специално.

За повече информация и резервации посетете:

www.poseidonbeachresort.com