Новини Турагенции

Българският туроператор Luxutour стана представител на авиокомпанията Beond у нас

   

Самолетите на Beond вече ще кацат и в България
  Beond

Българският туроператор Luxutour вече представлява луксозната авиокомпания Beond в България. Това съобщи за TravelNews Петър Стоянов, управител на българската фирма. Двете компании са сключили договор за ексклузивно партньорство за пазара. „Сътрудничество, което ще предложи на нашите клиенти изключително първокласно пътуване с безупречно обслужване и лукс на най-високо ниво“, каза Стоянов.

Beond е утвърдена авиокомпания, която предоставя уникални и изключителни услуги за въздушен транспорт. Тя е специализирана в предлагането на персонализирани чартърни полети, както и редовни полети до избрани дестинации, които отговарят на най-високите стандарти за комфорт и елегантност. Авиокомпанията разполага с луксозни малки самолети, включително и по-големи като Airbus A319 и A321, които са оборудвани с модерни кабини и стилни седалки, изработени от луксозни материали, които предлагат неповторимо пътуване. Всички седалки са Full-flat, което позволява превръщането им в удобни легла за дълги полети.

Beond съчетава дискретността и елегантността на луксозното пътуване, за да гарантира, че е изпълнено с най-високите стандарти на индустрията. Регистрирана е в Дубай, Обединените арабски емирства. Оперира основно от редица европейски градове до Дубай, Мале на Малдивите, и до Рияд, Саудитска Арабия.

„С новото ни партньорство с Beond, Luxutour ще може да предложи на своите клиенти ексклузивно пътуване, което отговаря на всички изисквания за лукс и комфорт, като ги пренася в свят на изтънченост и персонализирани изживявания“, каза Петър Стоянов.

Luxutour е водещ български туроператор в луксозния сегмент. На пазара е от 2016 г. Специализиран е в предлагането на висок клас хотели и самолетни билети в бизнес класа на авиокомпаниите. Предлага предимно почивки в екзотични и далечни дестинации.

Мирослав Иванов