Турагенции

Азия с Бохемия: Пътешествие към екзотиката на Изтока

   
Азия с Бохемия: Пътешествие към екзотиката на Изтока

Азиатският континент е една от най-вълнуващите и разнообразни дестинации за пътешествия, която съчетава древна история, уникална култура и съвременни мегаполиси. И все повече български туристи се открехват към магията на Изтока. Заради този повишен интерес, все повече туроператори предлагат множество програми в азиатските страни. “Бохемия” обаче се откроява с уникални програми и екскурзии, които разкриват автентичната Азия.

Сингапур и Малайзия 

са двете страни, които изглеждат като излезли от футуристичен роман. Те предлагат съвършен баланс между съвременната архитектура и богата културна история. Сингапур, известен със своите модерни сгради и напреднала технология, впечатлява с места като Марина Бей Сандс и Градините край залива. В същото време Малайзия очарова с традиционните си пазари и природни красоти като остров Лангкави и пещерите Бату. Тези две страни са идеални за туристи, които искат да усетят пулса на модерната Азия, докато се наслаждават на богата културна наследственост.

Цените започват 

от 5197 лв. В тях е включено самолетен билет София - Истанбул - Куала Лумпур и Сингапур - Истанбул - София на авиокомпания Turkish Airlines с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг, билет за вътрешен полет Куала Лумпур - Сингапур, описаните в програмата трансфери, 3 нощувки със закуски Куала Лумпур, 3 нощувки със закуски в Сингапур, панорамна обиколка на Куала Лумпур, панорамна обиколка на Сингапур, местни екскурзоводи, водач преводач от България и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 евро на "Евроинс".

Malaysia offers visitors an experience to cherish: Envoy

Друга популярна дестинация сред българите е 

Япония

Това е страна, която съчетава древни традиции с иновативни технологии. Токио, столицата на страната, предлага на посетителите уникална комбинация от футуристична архитектура и традиционни храмове. Киото е дом на великолепни градини и исторически храмове, докато Осака е известна със своята гастрономическа сцена. Пътуването в Япония е като връщане назад във времето, но със съвременен обрат, който оставя незабравими спомени.

“Бохемия” предлага на туристите си 10-дневно приключение в страната на изгряващото слънце. Програмата обикаля емблематични места като Токио, планината Фуджи, Нико, Киото, Нара и Осака. Цените за програмата започват от 8199 лв. на човек. Пакетът покрива самолетен билет София - Истанбул - Токио и Осака - Истанбул - София на авиокомпания Turkish Airlines в икономична класа с включени летищни такси, ръчен багаж до 8 кг и чекиран багаж до 30 кг, всички посочени в програмата трансфери, транспорт по програмата с автобус/минибус, билет за високоскоростния влак Шинкансен по направление Токио - Киото в туристическа класа, 4 нощувки със закуски в Токио, 2 нощувки със закуски в Киото, 1 нощувка със закуска в Осака, два обяда, две вечери в ресторанта на хотела, посещение на чаена церемония в Киото, описаната туристическа програма с лицензирани местни екскурзоводи, входни такси за обектите описани в програмата, водач преводач от България и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 30 000 евро на "Евроинс".

A Guide to Visiting Osaka, Japan - Boutique Japan

Тайланд е друга 

добре позната дестинация за българите. Докато другите азиатски дестинации са по-подходящи за екскурзия и опознавателни разходки, Тайланд е предпочитано място за ваканция и почивка. Страната е известна с гостоприемството си и неповторимата комбинация от природа, култура и кухня. Пукет е перлата на Андаманско море, привличаща с красиви плажове и кристално чисти води. Банкок, от своя страна, е динамичен мегаполис с множество храмове, пазари и оживен нощен живот. Тази комбинация от почивка на плажа и културни приключения прави Тайланд идеална дестинация за всеки тип турист.

Почивките там започват от 4847 лв. и включват самолетен билет София - Истанбул - Пукет и Банкок - Истанбул - София с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг на авиокомпания Turkish Airlines, вътрешен полет Пукет - Банкок, групови трансфери летище - хотел- летище, 4 нощувки със закуски в Патонг, Пукет, 3 нощувки със закуски в Банкок, панорамна обиколка на Банкок с включен обяд, местен екскурзовод, водач преводач от България, застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 30 000 евро на "Евроинс".

Most Popular Beaches in Phuket - Trisara Phuket Thailand

Друга любима дестинация за почивка е 

Шри Ланка

една от най-древните цивилизации в света, предлагаща изобилие от културни и природни забележителности. От златните плажове и чайната култура до величествените храмове и древни руини, Шри Ланка има нещо за всеки. Сафари в националните паркове и разходки в тропическите гори са само част от незабравимите преживявания, които тази островна държава предлага.

С “Бохемия” може да посетите Шри Ланка за 8 дни с обиколка на някои от най-вълнуващите места на острова. Туристите ще имат възможност да разгледат Коломбо, Пинавела, Дамбула,  Полонарува, Сигирия, Матале, Канди, Нувара Елия и много други. Цените започват от 3079 лв. и включват самолетен билет София - Истанбул - Коломбо - Истанбул - София на авиокомпания Turkish Airlines с включени всички такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг, 1 нощувка със закуска и вечеря в Коломбо/Ватала, 2 нощувки със закуска и вечеря в Дамбула/Хабарана, 1 нощувка със закуска и вечеря в Канди, 1 нощувка със закуска и вечеря в Нувара Елия, 1 нощувка със закуска и вечеря в Панадура или Калутара, всички описани по програмата трансфери, всички входни такси за обектите, местен екскурзовод, водач преводач от България и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 30 000 евро на "Евроинс".

10 Reasons to Visit Sri Lanka | Jacada Travel

Виетнам и Камбоджа 

са две държави, които впечатляват с богатото си културно наследство и природни чудеса. Виетнам е известен със своите терасовидни оризови полета и красивите крайбрежни зони, като Халонг Бей. Камбоджа, от друга страна, предлага уникалното преживяване да се потопите в мистиката на древните храмове на Ангкор Ват. Тази програма е идеална за любителите на историята и природата.

“Бохемия” предлага самолетни екскурзии за 10 дни от 5169 лв. с включени полети, 7 нощувки по програмата, туристическа програма в Ханой, Хошимин, тунелите Куши, делтата на Меконг, Сием Реап, разходка с туристически кораб в залива Халонг, всички входни такси за обектите описани по програмата, местни екскурзоводи на английски език, водач преводач от България, всички местни и общински такси и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 евро на "Евроинс".

Exciting Deals on Vietnam Cambodia Tour Packages|Kesari Tours

Ако обаче търсите луксозно пътуване в Азия, то тогава отговорът е само е един -

Дубай

Емирството е символ на лукс и модерност, предлагащ на посетителите си преживявания, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Градът е дом на някои от най-високите и впечатляващи сгради в света, като Бурж Халифа, и предлага безкрайни възможности за шопинг и развлечения. От пустинните сафари до разходки с яхта в Арабския залив, Дубай е мечтана дестинация за любителите на лукса и приключенията.

“Бохемия” предлага разнообразни програми в Дубай - има варианти с две различни авиокомпании - Fly Dubai и Wizz Air, като програмите с Wizz Air имат включена туристическа програма и в Абу Даби. Заради честите полети, има много възможности за Дубай по всяко време на годината, като дестинацията е особено популярен избор за Коледа и Нова година.

Moving to Dubai from the UK: a complete how to guide - Wise

Азиатските дестинации, които “Бохемия” предлага, са повече от просто туристически маршрути. Те са покани да се потопите в културите и традициите на места, които ще ви оставят без дъх. Независимо дали търсите модерни градове, екзотична природа или древни цивилизации, Азия има всичко това и още много повече. Посетете Азия с Бохемия! Разгледайте всички програми в Азия ТУК!

 

Йоана Шомова