Турагенции

Екватор започва програми до Дубай всяка седмица до края на 2024 г.

   
Екватор започва програми до Дубай всяка седмица до края на 2024 г.

Дубай е един от най-бързо развиващите се мегаполиси в света и е идеалната дестинация за всеки, който търси комбинация от лукс, култура и незабравими преживявания. През последните години този модерен оазис се превърна в предпочитан избор за почивка сред българите, а интересът към пътуванията до града е в пика си. Също така Дубай е често избиран за празнуване на специални поводи, включително Нова година.

Една от най-емблематичните и впечатляващи части на Дубай е Палмата (Palm Jumeirah) – изкуственият остров, който не само демонстрира инженерното майсторство на града, но и предлага невероятни възможности за настаняване в световноизвестни хотели. Именно те са еталонът за качество и лукс, с който Дубай е известен в световен мащаб. А с “Екватор” ще имате възможност да запазите почивката си в някои от най-емблематичните дубайски хотели. Цените са без конкуренция на българския пазар и с чартъри.

Туроператорът предлага програми с 4 и 7 нощувки. Всички програми са организирани с чартърни полети, което пък прави планирането на почивката супер удобно - няма нужда туристите да се съобразяват с ограничени места или неудобни полети. Всеки може да планира пътуването си по-максимално лесен начин за него. А какво все пак е удобството без прословутия дубайски лукс?!

Категорично 

емирството изпъква 

с модерния си облик и богатството си. Това кара всеки посетител да се чувства все едно живее като шейх, но тази пищност определено може да се допълни с отсядане в по-луксозен хотел. “Екватор” работи с някои от най-популярните дубайски хотели като NH Collection Dubai The Palm, Andaz Dubai The Palm и легендарния Atlantis The Palm. Това са само част от хотелите, които правят Палмата предпочитано място за туристи от цял свят. Съчетанието от изключителна луксозна обстановка, спиращи дъха гледки към Арабския залив и разнообразие от забавления, ресторанти и СПА центрове създават перфектната обстановка за една незабравима почивка.

Palm Jumeirah Facts & Figures: History, Construction & More - MyBayut

Това определено са хотели за истински ценители, които разполагат с невъобразимо много удобство и атракции, които да направят престоя запомнящ се. “Екватор” гарантира за високото качество на обслужване по отношение на хотелска база, хранене и забавления. Разбира се, освен традиционните стаи, ресторанти и барове, хотелите разполагат с много повече удобства. Категоричен фаворит са живописните покривни тераси, които разкриват уникални панорамни гледки към небостъргачите на Дубай. Гостите на хотелите също така могат да се насладят на разнообразни ресторанти, някои дори с Мишлен звезда, аквариуми, водни паркове и много други удоволствия.

Въпреки че Дубай е известен с лукса си, градът предлага и възможности за по-бюджетни настанявания, без това да прави компромис с качеството на услугите. Хотели като Ibis Dubai Al Barshа и Holiday Inn Express Dubai - Jumeirah са отличен избор за тези, които искат да открият града, като същевременно се възползват от разумни цени за настаняване.

Балансът обаче винаги 

е по-средата и сред туристите на “Екватор” хотелите Avani Ibn Battuta Dubai Hotel и Oaks Ibn Battuta Gate Hotel Dubai се оказват най-търсените и предпочитани варианти този сезон. Разположени близо до основни забележителности, тези хотели предоставят перфектна комбинация от комфорт, модерен стил и удобства за туристи, които искат да се насладят на всичко, което Дубай може да предложи.

Minor Hotels' Avani Ibn Battuta Dubai to open at the end of 2019 - Hotelier  Middle East

С все по-нарастващия интерес към Нова година в Дубай, дестинацията вече се очертава като една от най-популярните за празнични пътувания. Градът предлага едно от най-впечатляващите новогодишни светлинни шоута и фойерверки, които озаряват небето над прочутите небостъргачи, сред които се отличава емблематичната Бурж Халифа – най-високата сграда в света.

Дубай не е само град на небостъргачи и луксозни молове – той предлага изобилие от забележителности, които ще ви отведат в различни културни и исторически светове. Екскурзиите до места като Бурж Халифа, Дубайския мол, традиционния пазар Сук и пустинните сафари турове са сред най-популярните активности, които ще допълнят всяко пътуване.

Dubai & the United Arab Emirates - Heriot-Watt University Dubai

Дубай е дестинация, 

която предлага невероятни възможности за всеки вкус – от луксозни ваканции до по-бюджетни, но също толкова вълнуващи преживявания. С многото си емблематични забележителности, световноизвестни хотели и непрекъснати събития, този град остава водеща дестинация за почивка и празнични пътувания. Независимо дали планирате да посетите Дубай за Нова година или по друго време през годината, изборът ви ще бъде едно незабравимо приключение.

Йоана Шомова