Турагенции

Делта турс предлага екзотичен 20-дневен круиз за Великден 2025

   
Делта турс предлага екзотичен 20-дневен круиз за Великден 2025

Представете си как се събуждате всяка сутрин на различно екзотично място, отпивайки кафе с гледка към безкрайното синьо на океана. Звучи страхотно, нали? Е, това е само малка част от магията на круизните пътешествия. Пътуването с круизен кораб е начин да видиш много различни дестинации, без да се тревожиш за багажа, транспорта или планирането. Всичко е уредено – от местата, които ще посетите, до луксозните удобства на кораба. Именно заради тези плюсове на круизните пътешествия, все повече българи избират такъв тип ваканция. 

А сега с “Делта турс” може да планирате обиколка на най-райските екзотични места по света за великденските и майските празници. 

Туроператорът предлага 20-дневно приключение, което да запознае туристите с уникални места като Дубай, Абу Даби, Сейшели, Мадагаскар, Реюнион и Мавриций. Туроператорът се е погрижил за вичко - от самолетните билети, през резервацията за кораба, до екскурзионни програми на дестинациите по програмата. 

Цените започват 

от 6370 лв. на човек и включват самолетен билет за международен полет с включен чекиран и ръчен багаж, 2 нощувки със закуски в хотел в Дубай, 2 нощувки със закуски в хотел на Мавриций, 14 нощувки на борда на кораба Norwegian Sky на пълен пансион в избрания тип каюта, пристанищни такси, Free Style Dining, множество забавления на борда на кораба, програма с атрактивни игри – шоу програми, музикални вечери, танци, фитнес център с най-съвременно оборудване, полудневен тур на нов Дубай на български език, посещение /пешеходно/ с водача на Mall of the Emirates, целодневен тур на Абу Даби на български език, всички трансфери по програмата, медицинска застраховка с асистанс с лимит 10 000 евро и водач от България по време на цялото пътуване при минимум 20 участника.

Корабът Norwegian Sky 

е като плаващ луксозен курорт, който ви осигурява всичко необходимо за перфектното пътешествие. Със своята спокойна атмосфера и модерни удобства, корабът предлага безброй възможности за забавление и релакс. На борда ще откриете разнообразни ресторанти с кухня от цял свят, кокетни барове с впечатляващи коктейли и басейни, където можете да се отпуснете под топлото слънце. Също така храненето на борда на корабите на NCL е FreeStyle – без фиксирани часове, без фиксирани маси в основните ресторанти. Пасажерите са свободни да избират кога, къде и с кого да се хранят. На борда на корабите на NCL по всяко време на денонощието има работещи заведения за хранене.

Norwegian Sky Cruise Ship Guide: Top Things To Do on Board | NCL Travel Blog

Ако сте почитатели на адреналина, Norwegian Sky ще ви предложи забавни активности и дори аквапарк, а за тези, които предпочитат спокойствието – СПА  центърът и релаксиращите зони са идеални за пълно презареждане.

Пътуването започва 

с полет до Дубай. 

В мегаполиса туристите ще имат възможност да прекарат 2 нощувки преди отплаването. За тези дни на сушата “Делта турс” са планирали тур в нов Дубай на български език с посещение на The View. Градът е символ на модерната архитектура, лукса и невероятните преживявания. Най-високата сграда в света – Бурж Халифа, огромните молове, изкуствените острови и дори ски пистата в средата на пустинята са само част от нещата, които може да видите. Но Дубай е и културен хъб – там може да се насладите на традиционен арабски пазар (сук), да опитате местни деликатеси и да се изгубите в живописните улици на модерната част на града.  

След отплаването е ред на Абу Даби, който ще бъде посетен във Великденската неделя. Специално за българската група е включена допълнителна брегова екскурзия - целодневен тур на Абу Даби на български език с посещение на всички известни забележителности. Абу Даби е дом на един от най-величествените храмове в света – джамията Шейх Зайед, където мраморните колони и позлатените куполи буквално ще ви оставят без думи. Градът съчетава модерен стил с арабска традиция и предлага уникално културно изживяване. А за тези, които обичат адреналина – пистата на Формула 1 и Ferrari World ще ви вкарат директно в света на високите скорости.

След 4 дни в открито море, където туристите ще имат възможност същински да се отпуснат, корабът акостира на Сейшелите. Тези острови са рай на земята – с кристално чисти води, бели пясъци и палми, които сякаш са излезли от реклама. Тук можете да се гмурнете в невероятни коралови рифове, да се отпуснете на тихи плажове или да се разходите из тропическите гори. Ако сте любители на природата, задължително посетете някой от резерватите, където ще видите гигантски костенурки и уникална фауна.

59 Fun & Unusual Things to Do in Seychelles - TourScanner

Следващата локация 

в програмата на “Делта турс” е Мадагаскар. Това е място, което сякаш е излязло от научнопопулярен филм – с огромни баобаби, уникални лемури и растения, които няма да откриете никъде другаде на планетата. Мадагаскар е перфектен за тези, които обичат приключенията и природата. Тук можете да се впуснете в джунгли, да разгледате традиционни села или просто да се наслаждавате на екзотичната атмосфера на острова.

В програмата има и една дестинация, която вероятно не е в радара на много туристи - френския остров Реюнион. Той е перлата на Индийския океан – френски остров с активен вулкан и красива природа. Той предлага невероятна комбинация от плажове, планини и водопади. Ако обичате планински преходи, тук е мястото за вас – ще се насладите на незабравими гледки към вулканичните кратери и ще се разходите по красиви пътеки в тропическите гори. Реюнион е нещо като тропическа версия на Франция, с отлична кухня, вино и интересна културна смесица.

Reunion Island. My 30 Reasons Why. - Accommodation, Africa, Destinations,  GUIDES

Последната спирка от круизното пътешествие на “Делта турс” е Мавриций – още един тропически рай с лагуни, коралови рифове и перфектни плажове. Освен за плажуване и релакс, Мавриций е известен и с креолската си кухня – смес от индийски, африкански и френски влияния. Не пропускайте да опитате местните специалитети и да се разходите до седемцветните земи в Шамарел – природен феномен, който ще ви остави без думи. След нощувка на брега на Мавриций туристите ще разполагат с още малко свободно време, за да попият красотата на острова, преди да се върнат към забързаното ежедневие в България. 

И така, ако мечтаете за едно незабравимо пътешествие, където луксът и приключенията вървят ръка за ръка, круизът с Norwegian Sky е идеалният избор. Представете си как плавате от едно екзотично място до друго, като същевременно се наслаждавате на всички удобства на борда – от гурме ресторанти до релакс в СПА центъра. Всеки ден носи нови преживявания и незабравими гледки, без да се притеснявате за нищо друго, освен за следващата дестинация. Това е перфектният начин да опознаете света – с лекота, комфорт и вълнение на всяка крачка.

Йоана Шомова