Турагенции

Започват записванията за Анталия за лято 2025 с Белпрего травел

   
Започват записванията за Анталия за лято 2025 с Белпрего травел

Лятото на 2025 г. обещава да бъде по-вълнуващо от всякога с възможността за ранни записвания за едни от най-популярните курорти в Турция. Анталия и нейните околни курорти са предпочитани от хиляди туристи заради безупречната комбинация от красиви плажове, модерни хотели и богато културно наследство. За тези, които планират своята лятна почивка предварително, офертите за ранни записвания не само предлагат отлични цени, но и гарантират места в едни от най-търсените комплекси на турската ривиера.

“Белпрего травел” е сред лидерите в почивките в Турция и от сега започва подготовка за бъдещия сезон. Туроператорът не само предлага страхотни условия за ранни записвания, но и работи с ексклузивни хотели в Анталия. Освен това има възможности както за автобусни, така и за самолетни екскурзии, гарантирайки максимално удобство за всеки тип туристи. 

Анталия е не само 

основният курорт на региона, но и емблема на лукс и комфорт за почиващите. Нейните плажове, заобиколени от лазурни води и впечатляващи планини, предлагат изобилие от развлечения - от водни спортове до спокойни дни на слънце. Градът е идеален и за любителите на историята, които могат да се потопят в древността, разхождайки се из стария град и посещавайки антични забележителности като Портата на Адриан и Археологическия музей.

Exploring Antalya: Turkey's coastal gem

Сред най-популярните дестинации 

за лято 2025 е Алания, 

която се намира на изток от Анталия и впечатлява с невероятните си плажове и историческа атмосфера. Плажът Клеопатра, със своя мек пясък и чисти води, е идеален за релакс и забавления за цялото семейство. Освен това, Алания предлага културни забележителности като Червената кула и Замъка на Алания, които разкриват невероятни панорамни гледки към града и морето.

Ако пък сте почитатели на лукса и спокойствието, Белек е курортът, който ще ви очарова. Белек е известен със своите петзвездни хотели и епични голф игрища, които привличат играчи от цял свят. Тук ще се насладите на едни от най-добрите условия за почивка, комбинирани с безупречно обслужване и луксозни СПА процедури. Курортът е също така идеален за семейства с деца, благодарение на множеството увеселителни паркове и специализирани забавления за най-малките.

Kaya Belek, Belek (updated prices 2024)

Курортът Сиде, 

разположен на запад от Анталия, съчетава древната си история с красивите си плажове. Градът е прочут с античните руини на амфитеатъра и храма на Аполон, които са разположени в непосредствена близост до модерните хотели. Това е идеалното място за тези, които искат да съчетаят своята почивка с културни и исторически преживявания. Плажовете на Сиде също са известни със своята красота и спокойствие, което прави курорта перфектен за семейства и двойки.

Кемер, разположен на юг от Анталия, предлага уникална комбинация от море и планина. Тук туристите могат да се насладят на плажове с кристално чиста вода, заобиколени от живописни планински върхове. Кемер е идеалната дестинация за тези, които обичат активния начин на живот - предлагат се множество възможности за планински преходи, гмуркане и други екстремни спортове. Вечерите в Кемер са изпълнени с разнообразни забавления, а красивите крайбрежни ресторанти предлагат уникална кухня с морски дарове.

Maxx Royal Kemer Resort - Going Turkey

Ранните записвания 

за лятото на 2025 г. не само ви гарантират най-добрите оферти и цени, но и дават възможност да изберете предпочитан хотел и курорт. “Белпрего травел” работи с много от луксозните и популярни хотели, които предлагат специални отстъпки за ранни резервации, като по този начин можете да се насладите на първокласно обслужване и удобства на по-достъпни цени. Също така, планирането на почивката предварително ви дава възможност за гъвкавост при избора на дати и допълнителни услуги.

Независимо дали избирате Алания, Белек, Сиде или Кемер, всяка от тези дестинации предлага уникално преживяване за лято 2025. С офертите за ранни записвания на “Белпрего травел” ще имате гарантирани места в най-добрите хотели на турската ривиера само на част от редовната цена. Насладете се на слънце, море, култура и приключения в един от най-красивите райони на Турция.

Йоана Шомова