Турагенции

Предколедните круизи на Ocean Travel набират популярност

   
Предколедните круизи на Ocean Travel набират популярност

Круизите бързо се превръщат в една от най-предпочитаните форми на пътуване - съчетават лукса и удобството на all inclusive ваканция с приключенските възможности на екскурзионна програма. Но ако искате да се потопите в магията на празниците и да усетите предколедната атмосфера по нов начин, круизите на Ocean Travel по това време на годината са перфектното решение. Те не само предлагат лукс и комфорт, но и ви дават възможност да разгледате едни от най-красивите европейски градове, осветени с празнични светлини и изпълнени с коледно настроение.

Пътуването преди Коледа

е отличен начин да избягате от стреса, който често съпътства подготовката за празниците. Докато мнозина бързат да купуват подаръци и да планират тържества, вие ще имате възможността да се отпуснете и да се заредите с празничен дух, пътувайки през едни от най-очарователните европейски дестинации. Няма по-добър начин да се настроите за празниците от това да изживеете топлината и радостта на коледната украса, разпръсната из европейските градове.

Предколедните круизи са идеални за начинаещи круизни туристи, тъй като маршрутите са по-кратки, а разстоянията между пристанищата не са дълги. Това ви позволява да се насладите на плаването и да разгледате различни дестинации без напрежението, което често съпътства многобройните пътувания и премествания при традиционните екскурзии. Ocean Travel предлага едни от най-интересните круизи с луксозния круизен кораб MSC Preziosa.

MSC Preziosa | ShermansTravel

Този предколеден круиз

обхваща ключови дестинации

като Нидерландия, Белгия, Франция, Обединеното кралство и Германия, като предлага вълнуваща програма, изпълнена с разнообразни преживявания. Туроператорът има две дати за отпътуване - на 3 и 10 декември 2024 г. Цените започват от 2480 лв. на човек и включват самолетен билет София - Амстердам - София с АК Bulgaria Air, ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг, трансфери по програмата, нощувка със закуска в хотел 4* в Амстердам, 7 нощувки на борда на луксозния круизен кораб MSC Preziosa, пристанищни такси и медицинска застраховка с покритие Ковид - 19. Това прави пътуването изключително удобно и безгрижно - всичко е предварително организирано, а вие просто трябва да се насладите на изживяването.

MSC Preziosa е изключителен кораб,

част от флотилията на MSC Cruises, който предлага невероятен комфорт и лукс на своите гости. Корабът разполага с 18 палуби, от които 14 са за пасажери, както и 26 асансьора, които осигуряват удобство и лесен достъп до всяка част на кораба. На борда ще намерите 9 ресторанта и 21 бара, предлагащи разнообразие от гастрономически изкушения, СПА център, модерни спортни съоръжения, открити басейни, театрална сцена, 4D кино и дори симулатор за Формула 1. За любителите на активната почивка на разположение е и модерен фитнес център с най-новите уреди, а за децата - детски клубове, специални програми и дори детско меню.

Първата спирка

на круиза е Амстердам, Нидерландия, където туристите ще могат да разгледат красивия град по време на панорамна обиколка с лицензиран екскурзовод. Уютните канали и архитектурните шедьоври на града, осветени от коледни светлини, създават неповторимо празнично усещане. Следваща спирка в Нидерландия е Ротердам - модерен и динамичен град, който впечатлява със своята съвременна архитектура и културни забележителности.

След Нидерландия круизът продължава към Зеебрюге, Белгия - град с прекрасни плажове и исторически забележителности. Тук гостите ще могат да се насладят на разходки по крайбрежието и да се потопят в богатата история на региона. Белгия е известна със своя шоколад и бири, така че тук със сигурност ще откриете много кулинарни изкушения.

Brussels / Bruges (Zeebrugge), Belgium Shore Excursions | Norwegian Cruise  Line

От Белгия

маршрутът води към Париж -

перлата на круиза. Френската столица, обляна в празнични светлини, е неустоимо място за разходки, романтика и културни открития. Посетителите могат да разгледат някои от най-емблематичните забележителности в света като Айфеловата кула, Лувъра и катедралата "Нотр Дам" или просто да се насладят на уютните кафенета и празничната атмосфера. Коледният дух в Париж е уникален, а разходките по уличките, пълни с деликатеси и празнични базари, са истинско удоволствие.

След романтиката на Париж, круизът се насочва към Саутхемптън в Обединеното кралство и Хамбург в Германия. Макар и по-малко популярни туристически дестинации, тези градове предлагат очарователни пейзажи, зелени паркове и множество културни атракции. Саутхемптън е известен със своята морска история, докато Хамбург впечатлява с живописните си канали и модерен облик.

18 of the best Christmas markets in the UK for 2024

Макар и това да не са традиционните коледни дестинации в Европа, то определено феновете на празника ще останат очаровани, защото зимният уют, живописната украса и топлите базари са гарантирано удоволствие на всяка спирка.

С този круиз на MSC Preziosa можете да откриете най-доброто от Европа преди Коледа - без стрес, без бързане, с много комфорт и лукс. Докато се наслаждавате на луксозния кораб и разнообразните забавления на борда, ще имате възможността да разгледате някои от най-красивите европейски градове, осветени от празнични светлини. За тези, които искат да съчетаят пътуване с празнична подготовка, това е идеалният начин да се насладят на коледния дух и да изживеят нещо незабравимо.

Йоана Шомова