Турагенции

Почивка на Карибите – палми, пури и страст

   

Хавана е многоцветна и харесвана дестинация
  Екватор

Страните на Карибите винаги привличат туристите с невероятно екзотично изживяване. Те имат уникална география, култура и енергичен дух. Тези завладяващи дестинации приканват както търсещите приключения, така и любителите на свободното време да се потопят в богатата гама от преживявания. Сред най-популярните и търсени дестинации в Карибския регион са Куба, Мексико и Доминиканската република. Именно към тях тази зима ще ви отведе туроператорът „Екватор“.

Куба е съвкупност

от палми, пури, ром и страст. Там ще се пренесете в ретро филм, където ще танцувате салса. Коктейлите са студени, а хората  горещи и определено знаят как да се забавляват.

Програмите за почивка или екскурзия стартират от 1 октомври 2024 г., като дори може да посрещнете там и Нова година. Директните чартъри са от Мадрид до Хавана, като туроператорът прави връзката и между София и Мадрид. Опциите са за 7 нощувки на база all inclusive в топ хотели, но има варианти и за 10 и 14 нощувки. Цените започват от 2089 лв. на човек за почивка на Варадеро.

В сумата влизат полет Мадрид- Хавана -Мадрид с авиокомпания World2Fly, летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, 7 нощувки в избрания хотел, All Inclusive база на изхранване, медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с „Евроинс“, представител на място на туроператора с английски / испански език и виза за Куба - получаване на летището в Мадрид, на гишетата на World2Fly.

Ако търсите още бели плажове, красиви гледки, исторически забележителности, текила и коктейлите с нея –

за вас е Мексико.

Това е една от най-популярните туристически дестинации в световен мащаб.

Държавата е изпълнена със стотици места, които си струва да бъдат посетени. Тя предлага всичко от исторически градчета, останали от маите, през цветни и колоритни големи градове до спираща дъха природа. Латиноамериканската култура се преплита с модерния живот, което прави Мексико идеална за туристи, които за пръв път ще пътуват през Атлантическия океан.

Ривиера Мая е топ мястото в страната.

Простира се по източното крайбрежие на полуостров Юкатан в мексиканския щат Кинтана Роо, на земя, където някога са властвали маите. Тази изключителна дестинация привлича милиони туристи всяка година с необятните си бели пясъчни плажове, кристално чиста тюркоазена вода и богатото културно наследство. През последните десетилетия Ривиера Мая се е утвърдила като предпочитана локация с луксозни хотели, шикозни ресторанти, и впечатляващи голф игрища. В допълнение към съвременните удобства, районът предлага уникална възможност за потапяне в древната история на маите чрез посещение на забележителности като Теотихуакан, Коба и много други места, където туристите могат да усетят духа на този мистичен регион.

Предложията на „Екватор“ са разнообразни за страната. Разбира се, има екскурзия – „Съкровищата на Мексико“ с най-интересните места в страната, включително и столицата Мексико сити. За почивка изберете Ривиера Мая. Цените започват от 2323 лв. на човек. Директните чартъри са от Мадрид до Канкун, като туроператорът прави връзката и между София и Мадрид. Опциите са за 7 нощувки на база all inclusive в топ хотели, но има варианти и за 10 и 14 нощувки. В сумата влизат самолетен билет Мадрид- Канкун -Мадрид с авиокомпания World2Fly, летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, 7 нощувки в избрания хотел, All Inclusive база на изхранване, медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с „Евроинс“, представител на място на туроператора с английски / испански език и Pure Maya Cancun Fiesta - тематична фиеста. Програмите стартират от 4 октомври 2024 г.

Доминикана не е за пренебрегване.

Тя е синоним на Рай – кристално чисти води, бели плажове, невероятно спокойствие и красота. Денят, прекаран в излежаване под високите кокосови палми, е идеалното убежище от студената европейска зима. В Доминиканската република има над 200 плажа – от известния Плая Баваро в Пунта Кана до Плая Фернанда в Мичес. Очарованието ѝ обаче не се изчерпва само с плажове. Величествени водопади, национални паркове и ароматни какаови плантации очакват любопитните туристи.

От „Екватор“ предлагат почивка в Пунта Кана на цени, които започват от 1933 лв. на човек. Директните чартъри са от Мадрид до Пунта Кана, като туроператорът прави връзката и между София и Мадрид. Опциите са за 7 нощувки на база all inclusive в топ хотели, но има варианти и за 10 и 14 нощувки. В сумата влизат полет Мадрид- Пунта Кана -Мадрид с авиокомпания World2Fly, летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, 7 нощувки в избрания хотел, All Inclusive база на изхранване, медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с „Евроинс“, представител на място на туроператора с български език и White Sunset Punta Cana Fiesta - тематична фиеста. Програмите стартират от 1 октомври 2024 г.

Страните на Карибите определено са многопластови държави с интересни предложения за всеки тип пътешественик. Куба, Мексико и Доминикана предлагат не само атрактивни условия за почивка и феноменални плажове, но и богато разнообразие от преживявания. Ако искате тази зима да сте по-близо до природата и да забавите темпото - то това категорично е мястото за вас!

Габриел Драгиев