Турагенции

Туроператор предлага нов продукт - резервирай мечтано пътуване сега и го плати после

   

Плати После е нов кредитен продукт
  Карта холидей

Туроператорът „Карта холидей“ обяви нов продукт „Резервирай мечтано пътуване сега, и го Плати После“. Това обяви за TravelNews Калин Модев, съдружник в компанията. „Карта холидей“ си партнира по услугата с онлайн платформата platiposle.bg, която е търговска марка на „Максо България“ АД (част от групата и на „Кредисимо“).

"Плати После" е финансов инструмент, чрез който можете да получите финансиране от 100 лв. до 3 000 лв. за всяка отделна вноска по договор за туристическа услуга - авансово, междинно или финално плащане.

„По този начин потребителите могат да се възползват от изгодни предложения, като ги резервират и платят на момента, особено когато става въпрос за оферти с намаления“, каза Модев. След това могат да се връщат средствата на вноски с различни срокове. В допълнение, предлагаме финансиране и на застраховка “Отмяна на пътуване”, която не е задължителна, подчерта той.

С „Плати После“ може да се разсрочат плащанията по пътуването на вноски от 3, 6, 9, 12 или 24 месеца. Освен това да се върне цялата сума до 30 дни без никакво оскъпяване. Кандидатстването и одобрението става за минути, като е без тез такси за разглеждане, усвояване и погасяване, обясни Калин Модев.

Например при отпуснат кредит от „Плати После“ в размер на 500 лв., за 6 месеца, без избрана застраховка - месечната вноска е 93,32 лв., при фиксиран Годишен лихвен процент /ГЛП/- 40,00% и Годишен процент на разходите /ГПР/ – 48,21%. Общата дължима сума в края на периода на кредита е 559,92 лв. При предсрочно погасяване на главницата преди изтичане на 30 дни от датата на договора, общата дължима сума 500 лева, при фиксирани ГЛП – 0% и ГПР – 0%.

Кандидатите подлежат на одобрение съгласно вътрешните правила и Общи условия за предоставяне на кредити от „Плати После“ - www.platiposle.bg. „Плати После“ е търговска марка на „Максо България“ АД. Дружеството е вписано в регистъра на финансовите институции по член 3а от Закона за кредитните институции, воден от Българска народна банка под номер BGR00385.

Туроператорът „Карта холидей“ е създаден през 2017 г. от Калин Модев и Николай Александров (името на фирмата е „Карта“ ООД). Предлага авторски програми до редица дестинации по света. Освен това има и много оферти за екскурзии из Европа, Азия и Латинска Америка, както и до екзотични места.

Мирослав Иванов