Новини Турагенции

Белпрего травел започна записването за новогодишните програми в Памуккале

   
Белпрего травел започна записването за новогодишните програми в Памуккале

Ако искате да отбележите Нова година на по-различно и вълнуващо място, Памуккале в Турция е идеалната дестинация. Тази екзотична локация предлага уникална възможност да се насладите на празничната атмосфера, като същевременно се потопите в невероятната природа и културно наследство на региона.

Нова година в хотел е чудесен начин да се отпуснете и да се насладите на празника без стрес. Вместо да се занимавате с приготовления и планиране у дома, на хотела всичко е организирано за вас. Много от хотелите в Турция предлагат специални новогодишни програми с празнични вечери, музика на живо, танци и фойерверки. Това е гаранция за забавно и незабравимо посрещане на новата година.

За това и за поредна година “Белпрего травел” предлага своите новогодишни програми в цяла Турция. 

Хит сред туристите 

определено е автобусната екскурзия до Памуккале. Не само дестинацията е сравнително близка до България, но и гарантира уникално забавление, с което новата година да започне по незабравим начин.

Visit Pamukkale: 2024 Pamukkale, Denizli Travel Guide | Expedia

Празничните програми в Турция често включват традиционна турска кухня, която е истинско удоволствие за сетивата. Гостите могат да опитат местни деликатеси като мезета, агнешко и турски сладкиши, съчетани с музика и танци до зори. Освен това, много хотели подготвят различни изненади за гостите си, като томболи, шоу програми и тематични партита. Това прави празнуването на Нова година в Турция особено атрактивно за туристите, които търсят атмосфера, удобства и развлечения на едно място.

Цените за 7-дневната ваканция

на “Белпрего травел” започват от 507 лв. на човек и включват транспорт с лицензиран автобус, 4 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване (закуска и вечеря или закуска, обяд, вечеря), медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (за лица до 65 години), представител на туроператора по време на пътуването, oбслужване на място от представител на местната фирма партньор и всички пътни и магистрални такси. Гостите могат да изберат дали сами да организират новогодишно празненство в града или да доплатят за гала вечеря в новогодишната вечер в хотела. Гала вечерите по тази програма включват специално меню, местни алкохолни и безалкохолни напитки до 02:00 часа, ориенталски танци и гост DJ от България.

“Белпрего травел” работи с два от 

най-класните хотели в Памуккале 

за Нова година. Colossae Thermal Spa Pamukkale е луксозен петзвезден хотел, който предлага едно от най-добрите СПА изживявания в Памуккале. Разположен в близост до варовиковите тераси, хотелът съчетава модерни удобства с лечебните свойства на термалните води. Гостите могат да се насладят на множество басейни с минерална вода, релаксиращи процедури и сауни, идеални за пълно отпускане след ден, изпълнен с разглеждане на забележителности. Хотелът предлага и разнообразни ресторанти, които сервират както традиционни турски ястия, така и международна кухня.

COLOSSAE THERMAL & SPA HOTEL - Updated 2024 Prices & Reviews  (Turkey/Karahayit)

Richmond Thermal & Spa Hotel 

е друг висококласен хотел, разположен в сърцето на термалния район на Памуккале. Хотелът е известен с отличните си СПА съоръжения, включващи термални басейни и разнообразие от масажи и терапии. Съчетавайки съвременен дизайн с уюта на термалния курорт, Richmond предлага спокойна атмосфера и разнообразие от удобства, като открит и закрит басейн, фитнес център и отлични ресторанти. Това е идеалното място за почивка и възстановяване, особено около новогодишните празници.  

Richmond Pamukkale Termal Otel Denizli | Richmond Hotels

Самите хотели предоставят много забавления и човек може да си направи пълноценна почивка. Но за онези туристи, които обичат разнообразието, Памуккале има много какво да предложи.

Всъщност Памуккале е 

едно от природните чудеса 

на Турция и със сигурност е място, което трябва да се види. Името му означава "замъкът от памук" и това не е случайно. Мястото е известно със своите бели варовикови тераси, които се простират по хълмовете и са създадени от минерални извори. Тези тераси са образували естествени басейни с топла вода, където туристите могат да се къпят дори през зимата. Памуккале е не само визуално впечатляващо, но и терапевтично - минералната вода е известна със своите лечебни свойства и привлича посетители от цял свят.

World heritage in Turkey: Hierapolis, the thermal spa city of the ancients  and white paradise Pamukkale | Daily Sabah

В допълнение към природните красоти, в близост до Памуккале се намира античният град Хиераполис. Разположен на върха на терасите, този древен римски град предлага поглед към древната култура и архитектура на региона. Туристите могат да разгледат руините на театъра, храмовете и римските бани, което прави пътуването до Памуккале не само визуално удоволствие, но и културно обогатяващо преживяване.

Всички тези възможности за разходка и удобства правят празнуването на Нова година в Турция страхотен вариант за много хора. Така че ако търсите място, което да съчетава идеално културата, атмосферата и удобството - Памуккале е мястото за вас!

Йоана Шомова