Събития

SOLAR се завръща на 1-ви ноември с парти за Halloween

   
SOLAR се завръща на 1-ви ноември с парти за Halloween

 

SOLAR се завръща на 1-ви Ноември с обещание за нощ, която ще разруши всяка илюзия за спокойствие. Пътят на SOLAR x HALLOWEEN започна в YALTA CLUB, но нарастващия интерес и мащаб на събитието, ни отведоха много бързо до големите зали. Тази година пренасяме мрака в INTER EXPO CENTER, където ще открием нова глава в нашата история под името „ Хелоуин / Анатомия на Хоръра“.

Adam Beyer винаги мистериозен, прогресивен и неповторим, ще погълне душите на феновете със своя мощен сет. Като създател на култовия лейбъл “Drumcode”, Beyer продължава да доминира на глобалната техно сцена с безброй участия на най-големите фестивали по света, включително “Awakenings” и “Coachella”. 

Drumcode е с над 25 години история и вече е надминал 250-то си издание - историческо сътрудничество, в което Kevin Saunderson възроди псевдонима си E-Dancer. Beyer успя да запази интегритета на техното, докато напредва, а разнообразният състав на изданието включва имена като Robert Hood, Amelie Lens и Len Faki.

Към това издание на SOLAR, се присъединява Brina Knauss. С участия на “OFFSonar” и “Audioriver”, харизматичната Brina се утвърждава като изключителен селектор и артист, а сътрудничеството й с големи имена като Carl Cox и Solomun, грабва вниманието на световната публика. Номинирана два пъти на престижните DJ Awards: за „ Best Newcomer” и „Breakthrough Artist”, Brina е избрана за лице на корицата на DJ Mag Italia, през юли 2018 г.

На 1-ви Ноември, SOLAR, Halloween / ANATOMY OF HORROR, в техно ритъм, ще разбуди инстинктите на мрака. Подгответе се за нощ, в която, звукът и визуалните ефекти ще ви държат на ръба на нереалното.

Билети от YALTA CLUB, Eventim.bg & Grabo.bg.