Хотели

Световноизвестен актьор хареса Пловдив и хотел The Emporium

   
Световноизвестен актьор хареса Пловдив и хотел The Emporium

През седмицата двамата актьори Гери Стреч и Деси Тенекеджиева бяха забелязани в града под тепетата. Гари е роден във Великобритания.

Холивудски актьор, режисьор и продуцент, започнал кариерата си като професионален боксов шампион. През 2004 г. е избран за ролята на гангстера-психар Сони в "Обувките на мъртвеца" на Шейн Медоус, който е високо оценен култов британски трилър. За ролята си, Гари Стреч получава много награди, включително номинация за най-добър актьор от BIFA. Следват поредица от филми като в "Александър" на Оливър Стоун той играе една от водещите роли и си партнира със сър Антъни Хопкинс, Колин Фарел и Анжелина Джоли. Гари Стреч продуцира и режисира "През очите на баща ми", „Историята на Ронда Роузи“ (LionsGate) и спечелва наградата за Най-добър документален филм на филмови фестивал Crystal Palace. Филмът е разпространен е цял свят и закупен от Netflix. Гари Стреч е работил с Никълъс Кейдж, Шон Пен, Бенисио Дел Торо, Салма Хайек, сър Кристофър Лий. Играе водеща роля в очаквания тази година драма-трилър “The Wheels of Heaven” с българско заглавие “Дяволски Игри” продуциран от Деси Тенекеджиева с Мики Рурк. Филмът ще е по българските кино екрани от 7- ми февруари.

В продължение на два дни звездното семейство обучаваха млади и талантливи актьори от Пловдив и споделиха с тях богатия си опит. 

В компанията на звездното семейство забелязахме и тв продуцент Атанас Лазаров - Дестинации, Виктор Русинов - Мистър България, младия актьор Дани Кираджиев, мма мениджъра Ивайло Гоцев. 

За петзвездният комфорт на гостите се погрижиха инж. Веселин Чипев - Capital city center и Бойко Качулев - The Emporium hotel.