Новини Транспорт

Кои авиокомпании имат безплатен Wi-Fi на борда?

   
Кои авиокомпании имат безплатен Wi-Fi на борда?

Когато става въпрос за пътуване със самолет, човек обикновено мисли за това като за време да прекъсне връзката, да се отпусне и да наваксва с малко четене. Авиокомпаниите не предлагат редовно Wi-Fi, което означава, че не можете да поддържате връзка при дълги полети. Това обаче не важи за борда на всички самолети. Появата на Wi-Fi на борда на самолетите поставя нов стандарт за преживяване по време на полет.

Много авиокомпании радват пътниците, като предлагат Wi-Fi услуги по време на полет без допълнителни разходи. Ето кои са те по списък на CabinZero:

JetBlue 
Бюджетна авиокомпания предоставя безплатна висикоскоростна Wi-Fi услуга на всеки свои полет от 2013г., поставяйки преден план за много други въздушни превозвачи. Пътниците се радват на неограничен достъп до интернет без допълнителни разходи, поради което много хора обичат да летят с JetBlue.

В сътрудничество с Amazon Prime мрежовата система се нарича „Fly-Fi“, която позволява на пътниците да предават Amazon Video по време на пътуването си. 

Norwegian Air

Norwegian Air е друга авиокомпания, която предлага безплатен Wi-Fi. Пътниците могат да сърфират в интернет без допълнителни такси, подобрявайки цялостното си преживяване при пътуване. Това е първата бюджетна авиокомпания, която въвежда това. Привилегията обаче е достъпна само с плана URF на авиокомпанията. Ще трябва да платите за първокласен Wi-Fi пакет, ако искате по-бърза връзка или възможност за поточно предаване на видеоклипове по време на полета.

Turkish Airlines

Националният превозвач на Турция също така предоставя Wi-Fi по време на полет на своите самолети, с различни опции, предназначени за полети на къси и дълги разстояния. Те осигуряват безплатен достъп до интернет за пътуващи в бизнес класа, както и за абонати на програмата Miles&Smiles. След като станете член, можете да се насладите на до 400 MB данни и неограничени съобщения по време на вашето пътуване. Това ви дава възможност да останете свързани и да работите удобно. Винаги можете да закупите повече, ако надхвърлите квотата.

Philippines Airlines

На някои от полетите си Philippines Airlines предоставя безплатен Wi-Fi с 10 MB за всички пътници, с допълнителни 100MB за пътници в бизнес класа. Когато потребителите достигнат лимита си за данни, те могат да допълнят допълнителна сума и да платят на борда. Авиокомпаниите предлагат шепа Wi-Fi планове на достъпна цена, така че пътниците да не пропускат шанса да останат свързани и да наваксат с любимите си хора.