Турагенции

ТЕЗ Тур дават старт на ранните записвания за Анталия 2025

   
ТЕЗ Тур дават старт на ранните записвания за Анталия 2025

Планирането на лятната почивка може да започне още сега, благодарение на ранните записвания за сезон 2025. “ТЕЗ Тур” вече обяви своите ранни записвания за една от най-популярните летни дестинации - Анталия! Регионът предлага разнообразие от красиви курорти, плажове с мек пясък, топли средиземноморски води и невероятен турски гостоприемство. Сега е перфектният момент да резервирате своята мечтана почивка, като се възползвате от специалните цени и удобните полети, организирани от “ТЕЗ Тур”.

Всяка година Анталия 

става все по-популярна дестинация, особено сред българските туристи, не само заради достъпните цени, но и заради разнообразните пакети, които регионът предлага. Независимо дали търсите лукс, спокойствие, приключения или семейно забавление, в Анталия може да откриете подходящото място за почивка. С полети от София, Варна, Пловдив и Бургас, стартиращи от април и продължаващи до октомври 2025, “ТЕЗ Тур” осигурява лесен и достъпен начин за пътуване до любимите ви турски курорти.

Едно от най-големите предимства на ранните записвания е възможността да се възползвате от специални отстъпки, като цените за почивка в Анталия започват от 201 евро на човек. В допълнение, ранното резервиране ви гарантира по-голям избор на хотели и удобства, като ви позволява да планирате ваканцията си точно както искате, без да правите компромис. Включена е и медицинска застраховка от "Евроинс".

30 Best Things To Do in Alanya | Antalya Tourist Information

“ТЕЗ Тур” работи със широко портфолио от проверени хотели в най-големите анталийски курорти. Алания категорично е един от най-популярните избори за почивка на Турската Ривиера. Курортът привлича посетители със своите прекрасни плажове, исторически забележителности и оживена атмосфера. Основната забележителност на Алания е нейната крепост, която предлага невероятна гледка към града и околностите. В същото време плажовете като Клеопатра са известни с кристално чистите си води и мекия си пясък.

Алания е идеална 

за семейни почивки, както и за тези, които обичат активния нощен живот и възможностите за развлечение през деня. В курорта има разнообразие от хотели, които предлагат както All Inclusive опции, така и удобства за деца и семейства, което го прави предпочитана дестинация за семейни ваканции.

Белек е курорт, известен със своите луксозни петзвездни хотели и голф игрища. Той е предпочитан от туристи, търсещи по-спокойна и релаксираща почивка. Разположен на около 30 км от Анталия, Белек предлага съчетание от природа, комфорт и елегантност. Мекият пясък на плажовете и топлата морска вода правят курорта идеален за плажуване, докато многото СПА центрове и луксозни съоръжения гарантират пълноценен релакс.

Едно от големите предимства на Белек е, че освен прекрасните си плажове, курортът предлага уникални възможности за голф ентусиастите, като разполага с едни от най-добрите игрища в Турция. Ако търсите лукс и спокойствие в комбинация с прекрасна природа, Белек е вашето място.

Sirene Belek Hotel, Belek (updated prices 2024)

Кемер е курорт, 

който съчетава великолепието на планините и морето. Разположен в подножието на Тороските планини, Кемер привлича туристите със своите живописни пейзажи и кристално чисти води. Плажовете са разнообразни - от пясъчни до каменисти, което го прави привлекателен за различни типове туристи.

Курортът предлага както възможности за активни почивки - водни спортове, разходки в планината, така и за по-спокойни моменти на релакс. Многото ресторанти, барове и магазини създават уютна и оживена атмосфера, идеална за семеен отдих или за почивка с приятели.

Резервация на почивка в Кемер с директен чартърен полет - pochivka.promo

Сиде е 

курорт с уникална комбинация от древна история и модерни удобства. Разположен на малък полуостров, Сиде е дом на множество археологически забележителности, включително античния театър и храма на Аполон, които привличат хиляди туристи всяка година. Това е място, където можете да съчетаете плажния отдих с културни и исторически обиколки.

Плажовете в Сиде са известни със своя мек пясък и чисти води, а курортът предлага разнообразие от хотели, подходящи както за семейни ваканции, така и за двойки. Сиде е идеално място за тези, които искат да се потопят в историята, докато се наслаждават на слънцето и морето.

About Side, TurkishRivieraHomes.com

С чартърните полети на “ТЕЗ Тур” всички тези курорти са само на няколко часа от всяка българска аерогара. За това може още от сега да се подготвите за сезон 2025 в Анталия и да си подарите незабравими моменти. С изгодни цени и разнообразие от хотели и курорти, може да се насладите на перфектния отдих в един от най-красивите региони в Турция.

Йоана Шомова